Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Η Μπο Ντέρεκ, το sex symbol των 80s, κάνει διακοπές στην Κέρκυρα!

Η ηθοποιός απολαμβάνει (ξανά) τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα.

Η Μπο Ντέρεκ βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα, αυτή τη φορά με τον σύζυγο της, Τζον Κόρμπετ, γνωστός ως «Εϊνταν» στο «Sex and the city», ό οποίος κρατάει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3».

Όπως είναι γνωστό, η ταινία που γράφει και παίζει η Νία Βαρντάλος έχει ξεκινήσει γυρίσματα στην χώρα μας και το συνεργείο τον Ιούλιο μέχρι αρχές Αυγούστου έχει γυρίσματα στην Κέρκυρα.

Η όμορφη ηθοποιός που έγινε γνωστή τη δεκαετία των 80s αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως βρίσκεται στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας και απολαμβάνει τη βόλτα της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «Παλιά Κέρκυρα. Νωρίς το πρωί της Κυριακής. Μακάρι να μπορούσες να ακούσεις τις καμπάνες της εκκλησίας».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή ηθοποιός επισκέπτεται την Ελλάδα. Στο παρελθόν έχει γυρίσει ταινία στη Μύκονο, με σκηνοθέτη τον πρώτο της άντρας και μάλιστα η ίδια ήταν μόλις 16 ετών όταν γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν κρυφά. Πολλά χρόνια πριν, η Μπο Ντέρεκ έκανε διακοπές στο Πόρτο- Χέλι και τις Σπέτσες.

 

 

 

 

τζο

 

τζο

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Eντυπωσιακό μνημείο ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών σε αυτοκινητόδρομο (Photos)

Mια αρχαία αγροκτηνοτροφική περιοχή μαζί με τα στοιχεία μιας άτυπης, πελώριας εγκατάστασης του 3ου αιώνα, ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών για την RN-147 στο τμήμα Λιμόζ-Μπ...

Βγήκε για βόλτα και βρήκε τυχαία μία πέτρα – Οι αρχαιολόγοι εντυπωσιάστηκαν γιατί ήταν αντικείμενο 5.600 ετών

Ο Κάρολ Τσερβίνσκι βγήκε βόλτα σε ένα λόφο κοντά σε ποτάμι, στο Ντράζγκαου της Πολωνίας. Στον δρόμο είδε μια αιχμηρή και κοφτερή πέτρα, η οποία του έκανε εντύπωση και την μάζεψε. Τ...

Φόρτωση άρθρων...