Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Η Τζένη Κατσίγιαννη παρουσιάζει την νέα της επιτυχία «Ταμα - Τα 'Μαθες»

Πιο ανανεωμένη από ποτέ, και διανύοντας την καλύτερη καλλιτεχνική της περίοδο, ερμηνεύει αναμφισβήτητα, το club hit του φετινού καλοκαιριού.

Πολιτισμός

Με μία μεγάλη χορευτική και άκρως ξεσηκωτική επιτυχία, επιστρέφει δισκογραφικά, η Τζένη Κατσίγιαννη! Με τη χαρακτηριστική φωνή της, μας καλεί, να λικνιστούμε, στον ρυθμό του «Τάμα -Τα ΄μαθες», που σε συνεπαίρνει, από το πρώτο κιόλας, άκουσμά του!

Πιο ανανεωμένη από ποτέ, και διανύοντας την καλύτερη καλλιτεχνική της περίοδο, η Τζένη Κατσίγιαννη ερμηνεύει αναμφισβήτητα, το club hit του φετινού καλοκαιριού, που έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του στο Τik Tok, ενώ κατάφερε, να ξεχωρίσει και στα ραδιόφωνα, αφού από την αποκλειστική μετάδοση του σε επιλεγμένα ραδιόφωνα Ελλάδας και Κύπρου, βρέθηκε ήδη στο Top40 στο Airplay των ραδιοφωνικών μεταδόσεων (MediaInspector) αλλά και Νο.1 τραγούδι στα Indies (ανεξάρτητες κυκλοφορίες).

Σε μουσική, του παραγωγού της, Μιχάλη Τουρατζίδη, που το όνομά του, είναι συνυφασμένο, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες πολλών καλλιτεχνών, αλλά και σε στίχους του hit maker Αργύρη Αράπη, το «Τάμα-Τα΄μαθες», αποτελεί, το απόλυτο dance τσιφτετέλι, που, απογειώνεται ερμηνευτικά, από την Τζένη Κατσίγιαννη!

Το «Τάμα- Τα΄μαθες» από την Τζένη Κατσίγιαννη, συνοδεύεται και από ένα ξεσηκωτικό βιντεοκλίπ, δια χειρός του Νίκου Βλάχου. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

H αρχαία πόλη που βυθίστηκε πριν από 1.200 χρόνια – Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν έναν θησαυρό (Photos)

Στην αρχαιότητα, υπήρχε μια πόλη γνωστή για τους τα λιμάνια της και τους ναούς της. Αυτή η πόλη είχε πολλά λιμάνια, γιατί ήταν κτισμένη σε νησιά και οι άνθρωποι έπρεπε να επικοινων...

Eντυπωσιακό μνημείο ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών σε αυτοκινητόδρομο (Photos)

Mια αρχαία αγροκτηνοτροφική περιοχή μαζί με τα στοιχεία μιας άτυπης, πελώριας εγκατάστασης του 3ου αιώνα, ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών για την RN-147 στο τμήμα Λιμόζ-Μπ...

Φόρτωση άρθρων...