Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Ιστορική φωτογραφία: Eric Burdon και Sting ποζάρουν κάτω από την Ακρόπολη

Πολιτισμός

Δύο θρύλοι της ροκ μουσικής, φωτογραφίζονται κάτω από την Ακρόπολη και η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα ενθουσιάζει τους μουσικόφιλους ανά τον πλανήτη.

Την φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Eric Burdon, για να ευχηθεί στον φίλο του Sting. Στο καρέ, οι δυο τους ποζάρουν πίνοντας κρασί με φόντο την βραδινή Ακρόπολη, γιορτάζοντας τα γενέθλια του "Άγγλου στη Νέα Υόρκη".

Ο Βρετανός "γερόλυκος" της ροκ χρησιμοποίησε τον διασημότερο στίχο του Sting για να συνοδεύσει την φωτογραφία, γράφοντας εύστοχα στη λεζάντα: "Two Englishmen in Athens! Happy birthday Sting, Love Eric!".

Ο διάσημος τραγουδιστής των "Animals", ο οποίος πλέον ζει μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με την Ελληνίδα σύζυγό του Μαριάννα Προεστού, βρέθηκε πρόσφατα στο Ηρώδειο για να απολαύσει τον Sting, ο οποίος επισκέφθηκε τη χώρα μας για δύο συναυλίες.

Οι συναυλίες του Sting, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα μετά από 3 χρόνια, συνέπεσαν με τα γενέθλιά του που ήταν στις 2 Οκτωβρίου. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και πρώην τραγουδιστής των "Police" έκλεισε τα 70 του χρόνια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βρέθηκε ένα αρχαίο βάζο ελεφαντόδοντου που θάφτηκε πριν από 6.000 χρόνια (εικόνες)

Πάνω από 6.000 χρόνια πριν οι άνθρωποι του Ισραήλ της Χαλκολιθικής Περιόδου είχαν στενούς δεσμούς με την Αίγυπτο. Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει ισραηλινοί αρχαιολόγοι με βά...

Δρόμος μήκους 800 μέτρων με κίονες από τη ρωμαϊκή περίοδο ανακαλύφθηκε σε παραθεριστικό θέρετρο (Photos)

Δρόμος 800 μέτρων με κίονες, της ρωμαϊκής περιόδου ανακαλύφθηκε, κατά τη διάρκεια αρχαιολογικών ανασκαφών στον Πύργο Χιντίρλικ, ένα από τα ιστορικά σύμβολα της Αττάλειας, διάσημο θ...

Επαναπατρισμός πρωτοκορινθιακής οινοχόης που είχε ανακαλυφθεί κατά τη γερμανική κατοχή

Αρχαιότητα που είχε ανακαλυφθεί, κατά την περίοδο της γερμανικής κατοχής, επιστράφηκε στην Ελλάδα, από τον Δήμο του Αννόβερου Γερμανίας και το Μουσείο August Kestner. Πρόκειται...

Φόρτωση άρθρων...