Δύο θρύλοι της ροκ μουσικής, φωτογραφίζονται κάτω από την Ακρόπολη και η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα ενθουσιάζει τους μουσικόφιλους ανά τον πλανήτη.

Την φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Eric Burdon, για να ευχηθεί στον φίλο του Sting. Στο καρέ, οι δυο τους ποζάρουν πίνοντας κρασί με φόντο την βραδινή Ακρόπολη, γιορτάζοντας τα γενέθλια του "Άγγλου στη Νέα Υόρκη".

Ο Βρετανός "γερόλυκος" της ροκ χρησιμοποίησε τον διασημότερο στίχο του Sting για να συνοδεύσει την φωτογραφία, γράφοντας εύστοχα στη λεζάντα: "Two Englishmen in Athens! Happy birthday Sting, Love Eric!".

Ο διάσημος τραγουδιστής των "Animals", ο οποίος πλέον ζει μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με την Ελληνίδα σύζυγό του Μαριάννα Προεστού, βρέθηκε πρόσφατα στο Ηρώδειο για να απολαύσει τον Sting, ο οποίος επισκέφθηκε τη χώρα μας για δύο συναυλίες.

Οι συναυλίες του Sting, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα μετά από 3 χρόνια, συνέπεσαν με τα γενέθλιά του που ήταν στις 2 Οκτωβρίου. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και πρώην τραγουδιστής των "Police" έκλεισε τα 70 του χρόνια.