Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Ήταν μεθυσμένη η Νικόλ Κίντμαν στα Όσκαρ; (video)

Η Νικόλ Κίντμαν έδειχνε πολύ όμορφη στην απονομή των Όσκαρ στο Λος Άντζελες την Κυριακή με ένα μαύρο φόρεμα με παγιέτες από τον οίκο Armani Privé.

Και οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν όταν την είδαν να ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί. Η χολιγουντιανή σταρ ήταν ασυνήθιστα χαλαρή στο πλευρό του συζύγου της Κιθ Ούρμπαν. Χαχάνιζε, πόζαρε στον φακό και έκανε πολλές κινήσεις με τα χέρια της.

Κάποιοι που είδαν το βίντεο ξεκίνησαν να σχολιάζουν στο Twitter ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε «κοπανήσει» μερικά ποτάκια πριν βγει στο κόκκινο χαλί.

«Είναι ήδη μεθυσμένη η Νικόλ Κίντμαν;», έγραψε κάποιος στο Twitter.

«Είναι η Nicole Kidman μεθυσμένη;», έγραψε ένας άλλος.

Ένας θαυμαστής της λάτρεψε το γεγονός ότι η Νικόλ άφησε τα μαλλιά της κάτω αποκαλώντας την «βασίλισσα». Οι περισσότεροι ωστόσο στάθηκαν στο γεγονός ότι η Νικόλ Κίντμαν ήταν πολύ όμορφη και πολύ σέξι.

 

Δείτε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βρέθηκε ένα αρχαίο βάζο ελεφαντόδοντου που θάφτηκε πριν από 6.000 χρόνια (εικόνες)

Πάνω από 6.000 χρόνια πριν οι άνθρωποι του Ισραήλ της Χαλκολιθικής Περιόδου είχαν στενούς δεσμούς με την Αίγυπτο. Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει ισραηλινοί αρχαιολόγοι με βά...

Παίρνει σάρκα και οστά το Όραμα των Δελφών

Το Σάββατο, 6 Απριλίου 2024, στις 6 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης», το Σωματείο ΟΛΥΜΠΟΣ – Παγκόσμιο Πνευματικό Κέντρο παρουσίασε τ...

Φόρτωση άρθρων...