Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Καμία ανοχή στα μπαϊράκια των αντιεμβολιαστών

Ένα οριστικό τέλος στα μπαϊράκια των αντιεμβολιαστών και των κάθε είδους ψεκασμένων ζητά η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας

Πολιτική

Ένα οριστικό τέλος στα μπαϊράκια των αντιεμβολιαστών και των κάθε είδους ψεκασμένων ζητά η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας που ελπίζει σε μία νέα κανονικότητα.

Είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση ανεπίτρεπτο για μια χώρα που έχει αντιμετωπίσει ισχυρές αναταράξεις από την πανδημία να ανέχεται αντικοινωνικές συμπεριφορές ανευθυνότητας που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία  και την προοπτική για άμεση έξοδο από την υγειονομική κλίση.

Χρειάζεται εδώ και τώρα μηδενική ανοχή απέναντι σε ανεγκέφαλους που βάζουν προσκόμματα στην εθνική προσπάθεια. Σε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα οι πάντες πρέπει να είναι ίσοι απέναντι στο νόμο κι αυτό οφείλει να το διασφαλίζει με κάθε τρόπο η οργανωμένη Πολιτεία χωρίς εξαιρέσεις και αστερίσκους.

Σε μία χρονική περίοδο που συνιστά σταυροδρόμι για τη μετάβαση στην επόμενη μέρα η Κυβέρνηση χρειάζεται να περάσει το μήνυμα σε κάθε κοινωνική ομάδα να σέβεται ο καθένας το διπλανό του και να δημιουργεί τις ασφαλιστικές δικλείδες για την αποτροπή κρουσμάτων τύπου Θεσσαλονίκης βάζοντας την όποια σκέψη για πολιτικό κόστος στην άκρη.

Εξάλλου η συμμαχία της λογικής και του ρεαλισμού δείχνει την αμέριστη συμπαράσταση της καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας στην Κυβέρνηση και πλέον ζητά μεγαλύτερη αποφασιστικότητα προκειμένου να κερδηθεί το στοίχημα για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Για να γίνει αυτό, αρκεί το Μέγαρο Μαξίμου να συνεχίσει αταλάντευτα στην πορεία που έχει χαράξει θέτοντας στο περιθώριο τις φωνές των ανόητων και εκείνων που δεν θέλουν να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: «Ο Πρωθυπουργός υποβαθμίζει ως “αχρείαστη” μια ακόμη προκλητική και απαράδεκτη ενέργεια της Τουρκίας»

Tο εμπορικό κέντρο των Χανίων επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης ο Νίκος Ανδρουλ...

Φόρτωση άρθρων...