Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Κατερίνα: Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου κάνει το δισκογραφικό ντεμπούτο της με το «Πόσο Θέλω»

Η Κατερίνα κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο και μας λέει «Πόσο Θέλω». Πηγαίο ταλέντο και με ιδιαίτερη χροιά, η Κατερίνα μας ξεσηκώνει μ’ ένα μοναδικό, ρυθμικό, καλοκαιρινό τραγούδι.

Το «Πόσο Θέλω», σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και Γιώργου Κακοσαίου και στίχους Νίκου Σαρρή, συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό music video, γεμάτο φρεσκάδα, φως και καλοκαιρινή αύρα, που γυρίστηκε εξολοκλήρου στη Νάξο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου.

Η Κατερίνα έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις, μέσα από το τραγούδι «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις» με τον Γιάννη Πλούταρχο, που βρέθηκε στα top trends του YouTube και ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές συχνότητες, καθώς και την εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα» του Γιώργου Θεοφάνους.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Κατερίνα «μαγεύει» το κοινό και on stage, μέσα από τις συναυλίες της με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Γιώργο Κακοσαίο σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

 

Δείτε το επίσημο βίντεο κλιπ

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

John Ντακόλιας: Ένα νέο ανερχόμενο όνομα στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού

Ο John Ντακόλιας είναι ένα νέο ανερχόμενο όνομα στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού στην Πάτρα. Μετά από σπουδές στο θέατρο , τον χορό και του τραγούδι βρέθηκε να εργάζεται στ...

Επαναπατρισμός πρωτοκορινθιακής οινοχόης που είχε ανακαλυφθεί κατά τη γερμανική κατοχή

Αρχαιότητα που είχε ανακαλυφθεί, κατά την περίοδο της γερμανικής κατοχής, επιστράφηκε στην Ελλάδα, από τον Δήμο του Αννόβερου Γερμανίας και το Μουσείο August Kestner. Πρόκειται...

Φόρτωση άρθρων...