Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Μερακλώθηκε η Ζωζώ σε μεζεδοπωλείο (photos&video)

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος εθεάθησαν σε μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου να απολαμβάνουν το γεύμα τους, αλλά και τη ζωντανή μουσική του μαγαζιού.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνει την τραγουδίστρια και ηθοποιό ντυμένη στα χρυσά, να έχει σηκωθεί όρθια και να χορεύει ζεϊμπέκικο στο κέντρο του μαγαζιού, μπροστά από την ορχήστρα.

Όταν ολοκλήρωσε τον χορό της, καταχειροκροτήθηκε από τους θαμώνες του μεζεδοπωλείου. Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, η Ζωζώ Σαπουντζάκη φαίνεται πως όχι μόνο χόρεψε, αλλά τραγούδησε κιόλας, αφού της έδωσαν το μικρόφωνο. 

 

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες

 

 

 

zwzw

 

 

zwzw

 

 

zwzw

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιταλοί αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα

Το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, σύμφωνα με έρευνα του Ιταλικού Ιδρύματος Ερευνών, η οποία βασίσθηκε σε παπύρους της τοποθεσίας Ερκολάνο, κοντά στη...

Ανακαλύφθηκαν καμένα λείψανα σε πυραμίδα - Οι βασιλιάδες έκαιγαν τους προκατόχους τους για να σφραγίσουν την ηγεμονία τους (Photos)

Έκπληκτοι έμειναν αρχαιολόγοι από ανακάλυψή τους. Ο πασίγνωστος πολιτισμός των Μάγια έκρυβε ακόμα ένα μυστικό. Καίγανε τους βασιλιάδες τους σαν να ήθελαν να τους ατιμάσουν. Αρχ...

Φόρτωση άρθρων...