Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Μιμή Ντενίση: «Ο έρωτας δεν είναι παράσταση, δεν είναι κάτι που μπορείς να το προγραμματίσεις και να γίνει»

Πολιτισμός

Η Μιμή Ντενίση έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες όπου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου μίλησε για τον έρωτα.

Η ηθοποιός ανέφερε πως ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της, όπως και σε όλους τους ανθρώπους, αλλά δεν είναι κάτι το οποίο μπορείς να προγραμματίσεις.

«Νομίζω ότι ο έρωτας στη ζωή όλων των ανθρώπων είναι ευπρόσδεκτος και είναι το μόνο πράγμα που μας κάνει να ξεχνάμε το καθετί. Μας κάνει να ξεχνάμε τα πάντα, προβλήματα, δόξες, δημοσιότητες, αποτυχίες, όλα. Αλλά, ο έρωτας δεν είναι παράσταση, δεν είναι κάτι που μπορείς να το προγραμματίσεις και να γίνει. Ο έρωτας πρέπει να έρθει. Για την ώρα δεν έχει έρθει. Αν περάσει κανείς απόψε, θα δω», είπε η Μιμή Ντενίση.

 

Δείτε το βίντεο
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανακαλύφθηκαν καμένα λείψανα σε πυραμίδα - Οι βασιλιάδες έκαιγαν τους προκατόχους τους για να σφραγίσουν την ηγεμονία τους (Photos)

Έκπληκτοι έμειναν αρχαιολόγοι από ανακάλυψή τους. Ο πασίγνωστος πολιτισμός των Μάγια έκρυβε ακόμα ένα μυστικό. Καίγανε τους βασιλιάδες τους σαν να ήθελαν να τους ατιμάσουν. Αρχ...

Πρόεδρος αρχαιολόγων για τον τάφο του Πλάτωνα: Ήταν γνωστό ότι βρίσκεται στην Ακαδημία

«Το ότι ο τάφος του Πλάτωνα βρισκόταν στην Ακαδημία δεν είναι κάτι άγνωστο για τους αρχαιολόγους. Ο Διογένης Λαέρτιος στις αρχές του 3ου αιώνα μ.Χ. αναφέρει ότι ο Πλάτωνας θάφτηκε ...

Φόρτωση άρθρων...