Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Μπομπ Σάγκετ: Πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία

Από εγκεφαλική αιμορραγία, αποτέλεσμα τραύματος στο κεφάλι πέθανε ο Αμερικανός κωμικός Μπομπ Σάγκετ, όπως έγινε γνωστό ένα μήνα μετά τον θάνατό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, αν και οι Αρχές είκαζαν ότι ο ηθοποιός είχε πεθάνει από ανακοπή ή εγκεφαλικό, τελικά φαίνεται ότι ένα τραύμα στο κεφάλι αποδείχθηκε μοιραίο καθώς προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο Μπομπ Σάγκετ έφερε ένα τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Το πιθανότερο είναι να χτύπησε κάπου -ίσως το κεφαλάρι του κρεβατιού- δεν το θεώρησε σοβάρό και έπεσε να κοιμηθεί. Δεν ξύπνησε όμως ποτέ και πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία.

«Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι ο Μπομπ πέθανε από τραύμα στο κεφάλι. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι κατά λάθος χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού του σε κάτι, δεν του έδωσε σημασία και πήγε για ύπνο. Δεν υπήρχαν ναρκωτικά ή αλκοόλ στο αίμα του» ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος της οικογένειας στο TMZ.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αρχαιολόγοι έκαναν μια συγκλονιστική ανακάλυψη μετά από επανεξέταση μιας μουμιοποιημένης έφηβης που πέθανε στη γέννα

Οι αρχαιολόγοι έκαναν μια συγκλονιστική ανακάλυψη αφού επανεξέτασαν τα μουμιοποιημένα λείψανα μιας έφηβης μητέρας ηλικίας μόλις 14-17 ετών που πέθανε κατά τον τοκετό πριν από περισ...

Ανακαλύφθηκαν καμένα λείψανα σε πυραμίδα - Οι βασιλιάδες έκαιγαν τους προκατόχους τους για να σφραγίσουν την ηγεμονία τους (Photos)

Έκπληκτοι έμειναν αρχαιολόγοι από ανακάλυψή τους. Ο πασίγνωστος πολιτισμός των Μάγια έκρυβε ακόμα ένα μυστικό. Καίγανε τους βασιλιάδες τους σαν να ήθελαν να τους ατιμάσουν. Αρχ...

Εντυπωσιακή ανακάλυψη σε τάφο 900 ετών – Πώς ο θαμμένος θησαυρός αλλάζει την ιστορία των νομισμάτων (εικόνες)

Θησαυρός που ήταν θαμμένος αλλάζει την ιστορία των νομισμάτων. Ένα εντυπωσιακό αρχαιολογικό εύρημα, σε ένα μεσαιωνικό νεκροταφείο στο Μπραχεκιρκάν του νησιού Βισίνγκσο, στη Σουηδία...

Φόρτωση άρθρων...