Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Πέθανε η Μαίρη Μαράντη - Ήταν η τραγουδίστρια του «θα πάρω φόρα» στο «Ηλία Ρίχτο»

Πολιτισμός

Πέθανε η λαϊκή τραγουδίστρια Μαίρη Μαράντη, έπειτα από σύντομη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές, που λάτρεψαν τις ερμηνείες της, θα πουν το τελευταίο «αντίο» στη Μαίρη Μαραντή στις 15:00 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στη γενέτειρά της στο Αίγιο. Η Μαίρη Μαράντη, ήταν η ερμηνεύτρια του «θα πάρω φόρα» στην θρυλική ταινία «Όλα Είναι Δρόμος». Για τη συγκεκριμένη ταινία μάλιστα, είχε αποκαλύψει το παρασκήνιο όταν σε μια σκηνήπιάνει φωτιά η καπαρντίνα του Γιώργου Αρμένη.

Για τη συγκεκριμένη ταινία μάλιστα, είχε αποκαλύψει το παρασκήνιο όταν σε μια σκηνήπιάνει φωτιά η καπαρντίνα του Γιώργου Αρμένη: «Έγινε πολύ φυσιολογικά. Έβρεξε την καπαρντίνα του με ουίσκι κι έβαλε φωτιά. Πήγε να πάρει φωτιά και την πέταξε την καπραντίνα. Δεν φοβήθηκε ούτε ο ίδιος. Έγινε και δεν το είχαμε συνειδητοποιήσει καλά καλά. Εν συνεχεία που παίζονταν η ταινία είχε φάση. Τώρα πέρασε στη νεολαία κι είναι ευχάριστο».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η πρώτη ταφή μητέρας-κόρης από τη ρωμαϊκή περίοδο – Ο ασυνήθιστος τάφος και τα μυστικά του

Ένας τάφος που αποκαλύφθηκε πριν από πάνω από 20 χρόνια, στο Γουλς με τους σκελετούς δύο ανθρώπων και ένα άλογο τουλάχιστον, αποδεικνύεται ότι είναι ο πρώτος τάφος μητέρας και κόρη...

Φόρτωση άρθρων...