Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός

Πολιτισμός

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός. Ο ηθοποιός υπέστη ανακοπή καρδιάς στα 65 του χρόνια. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε τον θάνατο του ηθοποιού.

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος, ο άξιος πολυτάλαντος συνάδελφος μας, που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμένων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους, ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι….», έγραψε στο facebook o Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Ηλίας Ζερβός είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 συνεργαζόταν με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

Έχει αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών). 

Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου.

Ανάμεσα στις δημοφιλείς σειρές που έχει συμμετάσχει είναι το «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Άκρως Οικογενειακών, «Τα Μαχαιρώματα», η «Πολυκατοικία», «Λίφτινγκ» και άλλες. Ακόμα, είχε παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και σε ταινίες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στάθης Ψάλτης: Επτά χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατό του - Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου του 2017, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο....

Ανακαλύφθηκαν καμένα λείψανα σε πυραμίδα - Οι βασιλιάδες έκαιγαν τους προκατόχους τους για να σφραγίσουν την ηγεμονία τους (Photos)

Έκπληκτοι έμειναν αρχαιολόγοι από ανακάλυψή τους. Ο πασίγνωστος πολιτισμός των Μάγια έκρυβε ακόμα ένα μυστικό. Καίγανε τους βασιλιάδες τους σαν να ήθελαν να τους ατιμάσουν. Αρχ...

Μυστήριο με μάρκες 2.000 ετών που βρήκαν οι αρχαιολόγοι – Έχουν ελληνικά γράμματα

Μυστήριο καλύπτει μία ανακάλυψη αρχαιολόγων στην Ιερουσαλήμ. Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν περισσότερο από μία δεκαετία τώρα, ένα μικροσκοπικό πήλινο κατασκεύασμα, με αποτύπωμα σφραγ...

Φόρτωση άρθρων...