Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Πυξ Λαξ: Επιστρέφουν στο Θέατρο Λυκαβηττού για μια μεγάλη συναυλία

Πολιτισμός

Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας θα δώσουν μια συναυλία, στις 16 Σεπτεμβρίου, στο ιστορικό ανοιχτό θέατρο της Αθήνας που ανοίγει και πάλι τις πύλες του μετά από αρκετά χρόνια που παρέμενε κλειστό.

Η πορεία των Πυξ Λαξ συνδέεται άρρηκτα με τον ίδιο το λόφο του Λυκαβηττού και έχει συνδυαστεί με θρυλικές συναυλίες τους. Η μπάντα ξεκίνησε να δίνει εκεί συναυλίες το 1996 και κατέγραψε πολλαπλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε αποκορύφωμα τις πέντε sold out βραδιές του 2000.

Τώρα, οι Πυξ Λαξ προσκαλούν και πάλι και το κοινό να ανέβει στον Λυκαβηττό για να τραγουδήσουν, όλοι μαζί, για τις «Παλιές αγάπες που πάνε στον παράδεισο» και να θυμηθούν «Τί είναι αυτό που μάς ενώνει».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι ανακάλυψαν τη χαμένη βίλα του πρώτου Ρωμαίου αυτοκράτορα (Photos)

Χιλιάδες χιλιόμετρα ταξίδεψαν οι αρχαιολόγοι για να φτάσουν από την Ασία στην Ευρώπη, ωστόσο και το ταξίδι τους, αλλά πολύ περισσότερο οι ανασκαφές τους και οι εργασίες τους απέδωσ...

Δρόμος μήκους 800 μέτρων με κίονες από τη ρωμαϊκή περίοδο ανακαλύφθηκε σε παραθεριστικό θέρετρο (Photos)

Δρόμος 800 μέτρων με κίονες, της ρωμαϊκής περιόδου ανακαλύφθηκε, κατά τη διάρκεια αρχαιολογικών ανασκαφών στον Πύργο Χιντίρλικ, ένα από τα ιστορικά σύμβολα της Αττάλειας, διάσημο θ...

Φόρτωση άρθρων...