Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Στο Chelonα Athens η Μαρία Ιακώβου τη βραδιά της Τσικνοπέμπτης

Πολιτισμός

Τη βραδιά της Τσικνοπέμπτης η γνωστή ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί στο Bar-Restaurant Chelonα Athens, το οποίο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της οδού Ερμού, στην καρδιά της πόλης, κάτω από την σκιά της Ακρόπολης.

Στον ζεστό και ατμοσφαιρικό χώρο της Chelonas, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο πάνω από την Cava Nektar (Ερμού 121, τηλέφωνο 2103222243), η ερμηνεύτρια της μεγάλης επιτυχίας “Μαύρα Μεσάνυχτα”, υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά για όσους προτιμήσουν για τη διασκέδαση τους το εν λόγω Bar-Restaurant.

Το live της Μαρίας Ιακώβου στο Chelonα θα αρχίσει στις 20:30, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει μπουφές που θα ταιριάζει στις γεύσεις της ημέρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συγκλονίζει ο Σταμάτης Φασουλής για την Άννα Παναγιωτοπούλου – «Γεννηθήκαμε μαζί στο θέατρο»

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου, ο Σταμάτης Φασουλής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη σπουδαία ηθοποιό με την οποία όπως ανέφερε «γεννήθηκαν μαζί στο θέατρ...

Ιταλοί επιστήμονες διάβασαν σε πάπυρο πώς πέρασε ο Πλάτωνας το τελευταίο βράδυ πριν πεθάνει

Νέα στοιχεία για τις τελευταίες ώρες της ζωής του Πλάτωνα ρίχνουν προσφάτως αποκρυπτογραφημένα αποσπάσματα παπύρων, τα οποία θάφτηκαν κάτω από στρώματα ηφαιστειακής τέφρας μετά την...

Φόρτωση άρθρων...