Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Στον Πύργο Ηλείας για την ταινία «Maria» η Αντζελίνα Τζολί (βίντεο)

Media

Έφτασε στο δημοτικό θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο Ηλείας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η Αντζελίνα Τζολί, για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria», στην οποία υποδύεται τη σπουδαία Ελληνίδα υψίφωνο, Μαρία Κάλλας.

Ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής, τα γυρίσματα της ταινίας «Maria», του Πάμπλο Λαρέν, στην Ηλεία, και πιο συγκεκριμένα, στο θέατρο Απόλλων του Πύργου, όπως αναφέρει το patrisnews.

jolie

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Αντζελίνα Τζολί, έφτασε στην τοποθεσία την γυρισμάτων, στις 8:30 το πρωί, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αποφεύγοντας τις κάμερες και τους δημοσιογράφους που την περίμεναν.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει αρκετή συζήτηση για την ακριβή ημερομηνία της άφιξης της Αντζελίνα Τζολί στην περιοχή, καθώς και για το πού θα διανείμει, ωστόσο η παραγωγή έχει φροντίσει, ώστε όλες αυτές οι λεπτομέρειες να παραμείνουν κρυφές.

Αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στο θέατρο Απόλλων, η σταρ του Χόλιγουντ και το κινηματογραφικό συνεργείο του «Maria», μεταφέρθηκαν στο Κατάκολο και στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina O, όπου θα λάβει χώρα το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28-04-2024)

Οι αγώνες για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League με κορυφαίο το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, η δράση στο Moto GP και τα ματς ποδοσφαίρου από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου τ...

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Πέθανε ο «παλαίμαχος» δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής σε ηλικία 68 ετών, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο αδερφός του, Κώστας. O Στράτος Σεφτελής γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1...

Φόρτωση άρθρων...