Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

«Τιτανικός» 25 χρόνια μετά: Ξαναβγαίνει η ταινία στους κινηματογράφους

Η ταινία «Τιτανικός» θα επιστρέψει στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την κυκλοφορία της.

Η ταινία «Τιτανικός» του 1997 του Τζέιμς Κάμερον θα προβάλλεται στους κινηματογράφους σε βελτιωμένη έκδοση 3D 4K HDR και υψηλό ρυθμό καρέ από τις 10 Φεβρουαρίου.

 

H νέα αφίσα για την επανακυκλοφορία του Τιτανικού

Η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, οι οποίοι ενσάρκωσαν τους πρωταγωνιστές, Ρόουζ ΝτεΓουίτ Μπουκάτερ και Τζακ Ντόσον, στον Τιτανικό, εμφανίζονται σε μια νέα αφίσα της ταινίας για να γιορτάσουν την επέτειο.

 

 

 

Η Κέιτ Γουίνσλετ 47 ετών και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο 48 ετών παρέμειναν καλοί φίλοι από τότε που πρωταγωνίστησαν στην ταινία, όταν ήταν μόλις 21 και 22 ετών.

Η ταινία «Τιτανικός» βασίστηκε στην ιστορία του ναυαγίου του διάσημου πλοίου το 1912.

Έως την κυκλοφορία του φιλμ «Avatar» το 2009 – σε σκηνοθεσία επίσης του Κάμερον – ο Τιτανικός ήταν η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών. Ο Τζέιμς Κάμερον σκηνοθέτης και σεναριογράφος της απέσπασε τρία βραβεία Όσκαρ.

 

Δείτε το τρέιλερ για την επετειακή προβολή

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Eντυπωσιακό μνημείο ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών σε αυτοκινητόδρομο (Photos)

Mια αρχαία αγροκτηνοτροφική περιοχή μαζί με τα στοιχεία μιας άτυπης, πελώριας εγκατάστασης του 3ου αιώνα, ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών για την RN-147 στο τμήμα Λιμόζ-Μπ...

Ιταλοί αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα

Το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, σύμφωνα με έρευνα του Ιταλικού Ιδρύματος Ερευνών, η οποία βασίσθηκε σε παπύρους της τοποθεσίας Ερκολάνο, κοντά στη...

Θάσος: Αποκαταστάθηκε το αρχαίο θέατρο με το φημισμένο λευκό μάρμαρο του νησιού (Photos)

Ανοίγει και πάλι για το κοινό στα μέσα Μαΐου έπειτα από έντεκα χρόνια που παρέμενε κλειστό, το αρχαίο θέατρο της Θάσου, ένα από τα παλαιότερα στην Ελλάδα. Το αρχαίο θέατρο θα ανο...

Φόρτωση άρθρων...