Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Η πρώτη εμφάνιση στη σκηνή μετά τον γάμο της έγινε για καλό σκοπό (video)

Εξαπίνης μας έπιασε όλους η είδηση του γάμου της Jennifer Lopez και του Ben Affleck πριν από δύο εβδομάδες. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας σε μια μικρή τελετή με μόνους καλεσμένους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Μετά τον γάμο πέρασαν όμορφες στιγμές στο Παρίσι με τα παιδιά τους κάνοντας επισκέψεις σε ιστορικα μνημεία και μουσεία και βόλτες στις όχθες του Σικουάνα.

Εχθές, λίγες μόλις ημέρες μετά τον γάμο της, η Jennifer Lopez έδωσε μία συναυλία στην Ιταλία για καλό σκοπό. Η pop star τραγούδησε για τη φιλανθρωπική συναυλία της UNICEF, που συγκεντρώνει χρήματα για τα παιδιά που έχουν επηρεαστεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η J.Lo τραγούδησε αγαπημένες επιτυχίες της στο μοναστήρι Certosa di San Giacomo στο Κάπρι, όπου είχε στηθεί το φιλανθρωπικό γκαλά και είχε επιλέξει ένα εντυπωσιακό animal print look για την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή με τον γάμο της. Η ολόσωμη φόρμα διακρινόταν για τις λάμψεις στο στήθος και την περιοχή της κοιλιάς, αλλά και για τα πούπουλα στο τελείωμα του παντελονιού. Εξίσου εντυπωσιακά και τα μαλλιά της, τα οποία είχαν όγκο και κίνηση, χάρη στις ελαφριές μπούκλες.

 

Αυτή ήταν η πρώτη της εμφάνιση επί σκηνής μετά τον γάμο της με τον Ben Affleck.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«1st Symposium International»: Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Λαϊκών και Παραδοσιακών χορών στη Σύρο είναι γεγονός

Ένα μοναδικό πολιτιστικό 3ήμερο έρχεται στο νησί της Σύρου, 6 Σεπτεμβρίου - 9 Σεπτεμβρίου 2024. Η Σύρος είναι ένα μοναδικό νησί ιδανικό για πολιτιστικές εκδηλώσεις με βάση τη μακρό...

Φόρτωση άρθρων...