Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

La casa de papel: Βγήκε το τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο φινάλε

Στις 3 Δεκεμβρίου, στις οθόνες του Netflix τα νέα επεισόδια της πετυχημένης σειράς "La casa de papel".

Media

Με ανυπομονησία περιμένουν οι θεατές τον πέμπτο και τελευταίο κύκλο της πετυχημένης ισπανικής σειράς του Netflix "La casa de papel" που έκανε παγκόσμια επιτυχία. Το τρέιλερ των νέων επεισοδίων κυκλοφόρησε ήδη και όπως φαίνεται ο Professor παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και ετοιμάζει αντεπίθεση.

"Τις τελευταίες ώρες, έχασα άτομα σημαντικά για μένα. Και δεν θα αφήσω κανέναν άλλον να χαθεί εξαιτίας της ληστείας" δηλώσει ο "εγκέφαλος" της τέλειας ληστείας στο νέο σποτ.

 

Υπενθυμίζεται πως ο τέταρτος κύκλος ολοκληρώθηκε με τον θάνατο της Τόκιο, γεγονός που συνέτριψε τους "συντρόφους" της, οι οποίοι έχουν περικυκλωθεί από τις δυνάμεις του στρατού.

"Το τέλος πλησιάζει" αναφέρει το τρέιλερ του Netflix, με τους φανατικούς οπαδούς της σειράς να περιμένουν την πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου στις 3 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25-04-2024)

Το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Madrid Open κόντρα στην Βέκιτς ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26-04-2024)

Το δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Euroleague και ο ημιτελικός του Περιστερίου με την Τενερίφη στο Final-4 του Basketball Champions Leagu...

Φόρτωση άρθρων...