Κυριακή
02 Οκτωβρίου 2022

Χρήστος Πολίτης: Η μεγάλη επιστροφή στον κινηματογράφο έπειτα από 47 χρόνια

Πολιτισμός

Ο Χρήστος Πολίτης έπειτα από 47 χρόνια αποχής από τον κινηματογράφο επέστρεψε για μία και μοναδική εμφάνιση στην ταινία Broadway.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που άφησε εποχή με την σειρά “Λάμψη”, βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας και τα φλας άστραψαν. Με τις ερωτήσεις να πέφτουν “βροχή” από τους δημοσιογράφους, ο Χρήστος Πολίτης απάντησε σε όλα.

«Μετά από 47 χρόνια αποχής αποφάσισα να εμφανιστώ στην ταινία του Χρήστου Μασσαλά, διότι μιλώντας μαζί του με έπεισε ότι είναι ένας σημαντικός άνθρωπος, σημαντικός σκηνοθέτης. Ήταν μια ειδική επιστροφή, εκτιμώντας τον Χρήστο Μασσάλα» δήλωσε ο ηθοποιός.

«Έχω αποχωρήσει και από το θέατρο, γενικά από την καλλιτεχνική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τα πάντα. Η πραγματικότητα που ζούμε για μένα είναι άθλια, μπάχαλο και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Πολίτης.

«Οι κυρίες που κατήγγειλαν αυτή την απρεπέστατη συμπεριφορά κακοποιητική συμπεριφορά, είμαι στο πλευρό τους, έχουν απόλυτα δίκιο, τις σέβομαι απόλυτα, είναι κυρίες. Όσο για τον άλλον που αποκαλείται βιαστής, αποδείχτηκε και στο δικαστήριο ότι είναι βιαστής, αλλά η δικαιοσύνη φαίνεται ότι είναι υπέρ των ισχυρών. Γι’ αυτό και τον άφησε αμολητό έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Πολίτης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας σε ηλικία 85 ετών

Ο Σταμάτης Κόκοτας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ασκπληπιείο της Βούλας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο τα ξημερώματα κατέληξε έπειτα από ραγδαία επιδεί...

Θεσσαλονίκη: Ο Λευκός Πύργος στον κατάλογο των Θησαυρών της Ευρωπαϊκής Κινηματογραφικής Κληρονομιάς

Στον κατάλογο των Θησαυρών της Ευρωπαϊκής Κινηματογραφικής Κληρονομιάς, Treasures of European Film Culture, ενέταξε τον Λευκό Πύργο η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου (European Fi...