Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Πόλεμος στο Ισραήλ: Αλματώδης αύξηση τις τιμής του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές

Μεγάλη αύξηση στην τιμή του πετρελαίου καταγράφεται μετά την έναρξη του πολέμου στο Ισραήλ. Οι συγκρούσεις και όλα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή, έχουν ανεβάσει την τιμή του πετρελαίου κατά 4 μονάδες, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 87,5 δολάρια το πετρέλαιο μπρεντ. Οι τιμές αυτές θα επηρεάσουν και τις διεθνείς αγορές.

Η τιμή του βαρελιού του πετρελαίου μπρεντ μετά την αλματώδη αύξηση (+4,7%) στα 86,65 δολάρια το βαρέλι, λίγη ώρα μετά την έναρξη των συναλλαγών στις ασιατικές αγορές εμπορευμάτων, βρίσκεται πλέον στα 86,82 δολάρια με άνοδο 2,65%, ενώ αυτή του βαρελιού του West Texas Intermediate κινείται με άνοδο 3% στα 85,31 δολάρια το βαρέλι.

Μεγάλη αύξηση στην τιμή του πετρελαίου καταγράφεται μετά την έναρξη του πολέμου στο Ισραήλ. Οι συγκρούσεις και όλα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή, έχουν ανεβάσει την τιμή του πετρελαίου κατά 4 μονάδες, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 87,5 δολάρια το πετρέλαιο μπρεντ. Οι τιμές αυτές θα επηρεάσουν και τις διεθνείς αγορές. Η τιμή του βαρελιού του πετρελαίου μπρεντ μετά την αλματώδη αύξηση (+4,7%) στα 86,65 δολάρια το βαρέλι, λίγη ώρα μετά την έναρξη των συναλλαγών στις ασιατικές αγορές εμπορευμάτων, βρίσκεται πλέον στα 86,82 δολάρια με άνοδο 2,65%, ενώ αυτή του βαρελιού του West Texas Intermediate κινείται με άνοδο 3% στα 85,31 δολάρια το βαρέλι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εφορία: Πώς θα κουρέψετε τα πρόστιμα έως και 75%

Εκπτώσεις στα πρόστιμα που έχει επιβάλλει η Εφορία μπορούν να επιτύχουν φορολογούμενοι επιλέγοντας την εξωδικαστική επίλυση διαφορών. Η πρώτη ρύθμιση «τρέχει» ήδη, λήγει στις 30...

Φόρτωση άρθρων...