Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Από 29 Μαρτίου το «καλάθι των νονών» με 12 κατηγορίες - Ακολουθεί το «καλάθι του Πάσχα»

Από την Τετάρτη 29 Μαρτίου τίθεται σε ισχύ το «καλάθι των νονών», για να διευκολύνει τις αγορές δώρων εν όψει του Πάσχα, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης.

Το «καλάθι των νονών» στα καταστήματα παιχνιδιών δημιουργείται στα πρότυπα του «καλαθιού του Άη Βασίλη» και θα περιλαμβάνει 12 κατηγορίες παιχνιδιών:

λαμπάδες και παιχνίδια, σοκολατένια αυγά, επιτραπέζια και παζλ, παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια), οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα), λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.

«Εκτιμούμε ότι το 'καλάθι των νονών' θα πάει καλά, με τις καλύτερες δυνατές τιμές» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι προσεχώς το «καλάθι του νοικοκυριού» θα εμπλουτιστεί με προϊόντα που παραδοσιακά καταναλώνει ο κόσμος την περίοδο του Πάσχα.

«Βρίσκομαι σε συνεχείς συζητήσεις με την κεντρική κρεαταγορά Αθηνών προκειμένου να καταλήξουμε σε συμφωνία για καλύτερες τιμές στο αρνί και το κατσίκι, στα πρότυπα της συμφωνίας που πέτυχα με την κεντρική ιχθυαγορά Αθηνών για την τιμή του μπακαλιάρου» σημείωσε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δώρο Πάσχα: Τι πρέπει να γνωρίζουν εργαζόμενοι και εργοδότες – Πότε εκπνέει η προθεσμία πληρωμής

Αντίστροφα μετρά η προθεσμία για την καταβολή του Δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους από τους εργοδότες. Tο Δώρο Πάσχα θα πρέπει να καταβληθεί από τους εργοδότες στους εργαζόμενους στο...

Φόρτωση άρθρων...