Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Πώς να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας σε 3 βήματα με την Attica Bank

Αν νιώθετε ότι οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις, οι ανάγκες και οι οφειλές έχουν γεμίσει το email σας και το ταχυδρομικό σας κουτί, η Attica Bank σας... νιώθει! Σχεδίασε, λοιπόν, ένα καταναλωτικό δάνειο το οποίο μπορεί να σας δώσει την ευελιξία που χρειάζεστε, για να διευθετήσετε οφειλές, να κάνετε αγορές και να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις της εποχής.

1. Aνακαλύψτε το καταναλωτικό δάνειο Attica Συμφέρον

Το Καταναλωτικό δάνειο Attica Συμφέρον προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, σταθερό επιτόκιο 8,5% αποκλειστικά για όλες τις αιτήσεις που θα υποβληθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

2. Υπολογίστε τις δόσεις όπου κι αν βρίσκεστε

Η ευελιξία του δανείου ξεκινά πριν ακόμα το αποκτήσετε, καθώς η Attica Bank, συντονισμένη με τον ψηφιακό τρόπο ζωής μας, σας προσφέρει τη δυνατότητα να υπολογίσετε online μόνοι σας τις δόσεις του Attica Συμφέρον, συμπληρώνοντας απλά το ποσό που θέλετε και τους μήνες αποπληρωμής. Επισκεφτείτε τον υπολογιστή δανείου εδώ: https://www.atticabank.gr/el/attica-synferon-loan-calculator

3. Αξιοποιήστε το για διαφορετικούς σκοπούς

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δάνειο αυτό έχετε τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε για διάφορους σκοπούς: οικιακές αγορές, επισκευές, αγορά εξοπλισμού. Παράλληλα, μπορείτε να καλύψετε τα τρέχοντα έξοδα όπως τα σχολικά δίδακτρα, τα ιατρικά έξοδα ή ακόμα και οφειλές προς το δημόσιο κι έκτακτες εισφορές.
Το Attica Συμφέρον ισχύει για ποσά από €1.500 έως €25.000 και διάρκεια: από 6 έως 60 μήνες για ποσό δανείου €1.000 - €5.000, από 6 έως 84 μήνες για ποσό δανείου €5.000,01 - €25.000. Η εξόφληση γίνεται σε μηνιαίες τοκοχρεωλυτικές δόσεις με πολλαπλούς τρόπους.

Για αναλυτικές πληροφορίες σε σχέση με τους λεπτομερείς όρους διάθεσης του Καταναλωτικού Δανείου Attica Συμφέρον της Attica Bank, απευθυνθείτε στα καταστήματα της Attica Bank ή καλέστε στο τηλέφωνο 210-366 9000 ή επισκεφθείτε το site της Attica Bank και υπολογίστε τις δόσεις σας online.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τράπεζα Πειραιώς: Ενεργοποιείται ξανά το Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

Η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα – HDB, συμμετέχει στην εκ νέου ενεργοποίηση του Ταμείου Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, με την αξ...

Επίσκεψη Ευάγγελου Μυτιληναίου στον Καναδά - Συναντήσεις με Μητσοτάκη-Τριντο και Πρεμ Γουάτσα

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MYTILINEOS Energy & Metals, Ευάγγελος Μυτιληναίος, βρίσκεται αυτό το διάστημα στον Καναδά, όπου πραγματοποιεί σειρά επαφών, στο πλαίσιο ε...

Φόρτωση άρθρων...