Κυριακή
25 Φεβρουαρίου 2024

ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμο €100.000 σε αποθήκη για σχολικά είδη «μαϊμού»

Οικονομία

Εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 19.228 τεμάχια απομιμητικών σχολικών ειδών, παιχνιδιών και αξεσουάρ, σε αποθήκη χονδρικής πώλησης στο κέντρο της Αθήνας και επιβλήθηκε πρόστιμο συνολικού ύψους 100.000 ευρώ.

Τον έλεγχο διενήργησε η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων χθες Τρίτη 9 Αυγούστου σε αποθήκη χονδρικής πώλησης στο κέντρο της Αθήνας «σε συνέχεια των ελέγχων που πραγματοποίησε η υπηρεσία το προηγούμενο διάστημα στην Κρήτη» όπως σημειώνεται σε σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τρεις πληρωμές σε τρεις μήνες σε οικογένειες με παιδιά -Πότε θα καταβληθεί το αυξημένο επίδομα γέννησης

Η κλιμάκωση του χορηγούμενη ποσού αυξάνει προοδευτικά την ενίσχυση που λαμβάνουν οικογένειες με περισσότερα παιδιά, στοχεύοντας στην ενθάρρυνση για απόκτηση περισσότερων τέκνων.

Ποιοι απαλλάσονται από τα Τέλη Κυκλοφορίας 2024;

Τους όρους και τις προϋποθέσεις έχει θέσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Νέα προθεσμία προσκόμισης δικαιολογητικών για την απαλλαγή από τα Tέλη Kυκλοφορίας έτους 2024, λόγω...

Εξαγριωμένοι Γάλλοι αγρότες εισέβαλαν στην Αγροτική έκθεση του Παρισιού λίγο πριν την επίσκεψη Μακρόν

Γάλλοι αγρότες εισέβαλαν στην μεγάλη αγροτική έκθεση του Παρισιού το Σάββατο λίγο πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν εν μέσω αντιδράσεων για το κόσ...

Φόρτωση άρθρων...