Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Επίδομα παιδιού – Α21: Πότε κλείνει η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει κλειστή μέχρι και την 28 Σεπτεμβρίου 2023

Οικονομία

Κλείνει τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού του ΟΠΕΚΑ, προκειμένου να γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων και η εκκαθάριση της πληρωμής του τέταρτου διμήνου του  έτους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει κλειστή μέχρι και την 28 Σεπτεμβρίου 2023, για να γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων και η εκκαθάριση της πληρωμής του τέταρτου διμήνου του  έτους.

Υπενθυμίζουμε ότι  η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε για τους δικαιούχους την  Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους έως την καταληκτική ημερομηνία στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr, ή μέσω του διαδικτυακού τόπου, www.opeka.gr , με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο Taxisnet.

Για να ολοκληρωθεί η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά. Αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

CGGI: Η Ελλάδα πέτυχε τη μεγαλύτερη βελτίωση στην ποιότητα της διακυβέρνησης παγκοσμίως

Τη μεγαλύτερη βελτίωση στην ποιότητα διακυβέρνησης παγκοσμίως πέτυχε η Ελλάδα την τελευταία τετραετία, μία περίοδο που χαρακτηρίστηκε από αλλεπάλληλες διεθνείς κρίσεις, όπως η πανδ...

Φόρτωση άρθρων...