Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Η Κριστίν Λαγκάρντ έρχεται στην Αθήνα

Την Αθήνα επέλεξε φέτος η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της, που πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο σε κάποιο κράτος-μέλος της Ευρωζώνης.

Το ανακοίνωσε χθες ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας στο προσωπικό της τράπεζας κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. «Το 2022 η Τράπεζα της Ελλάδος φιλοξένησε τη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου του SSM, ενώ το 2023 θα υποδεχθεί στην Αθήνα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ», είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου.

Το 2022 η αντίστοιχη «εκτός έδρας» συνεδρίαση είχε γίνει τον Ιούνιο στο Αμστερνταμ. Περιμένοντας την Κριστίν Λαγκάρντ και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΕΚΤ, ο κ. Στουρνάρας απευθύνθηκε στους εργαζομένους εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η συνεδρίαση θα έχει οργανωτική επιτυχία και το επίπεδο φιλοξενίας θα είναι αντάξιο της φήμης της Ελλάδας σε αυτόν τον τομέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φορολογικές δηλώσεις: Ποιοι δικαιούνται έκπτωση 3% - Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι φορολογούμενοι

Ανοιχτή είναι από την Πέμπτη το βράδυ η πλατφόρμα στο taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Παρά τις αλλαγές φέτος στη διαδικασία, οι δόσεις πληρωμής παραμένου...

Φόρτωση άρθρων...