Πέμπτη
08 Ιουνίου 2023

Φορολοταρία Χριστουγέννων: Σήμερα η μεγάλη κλήρωση για 100.000 ευρώ σε 12 υπερτυχερούς

Οικονομία

Σήμερα, Πέμπτη (22.12) αναμένεται να γίνει τελικά η μεγάλη φορολοταρία των Χριστουγέννων από την ΑΑΔΕ, όπου 12 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από 100.000 ευρώ ο καθένας.

Σημειώνεται πως αρχικά πληροφορίες ήθελαν τη μεγάλη κλήρωση του χρόνου να γίνεται ανήμερα των Χριστουγέννων, ωστόσο εν τέλει έγινε γνωστό πως η ετήσια κλήρωση της ΑΑΔΕ θα διεξαχθεί σήμερα, Πέμπτη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έκαναν ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσα στο 2022.

Οι 12 υπερτυχεροί της φορολοταρίας των Χριστουγέννων θα λάβουν από 100.000 ευρώ ο καθένας, ενώ τα χρήματα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα και δεν υπόκεινται σε κρατήσεις.

Ωστόσο, θα κληρωθούν και μικρότεροι λαχνοί ύψους 1.000 ευρώ, τα οποία θα προκύψουν από τα αδιάθετα ποσά των προηγούμενων κληρώσεων.

Στην κλήρωση αναδεικνύονται:

  • 12 τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ έκαστος
  • Τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλα των 1.000 ευρώ. Το πλήθος τους προσδιορίζεται από το συνολικό χρηματικό ποσό που τυχόν παρέμεινε αδιάθετο κατά τις προηγηθείσες μηνιαίες κληρώσεις και συγκεκριμένα από το Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο 2022.

Στην ετήσια κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, κατά τις 11 μηνιαίες κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Φεβρουάριο έως το Δεκέμβριο του 2022.

Για τον υπολογισμό του χρηματικού ποσού που προκύπτει από τα αδιάθετα ποσά προηγούμενων κληρώσεων, λαμβάνονται υπόψη οι μηνιαίες κληρώσεις που διενεργήθηκαν από τον Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο 2022.

Τέλος σημειώνεται πως από τη σημερινή ετήσια κλήρωση εξαιρούνται όσοι έχουν κερδίσει έπαθλο 50.000 ευρώ σε προηγούμενη μηνιαία κλήρωση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοίγει ξανά την Παρασκευή η πλατφόρμα για αιτήσεις - Δικαιούχοι και προϋποθέσεις

Ανοίγει και πάλι η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού εργαζομένων-ανέργων 2023-2024, για όσους δικαιούχους και παρόχους δεν πρόλαβαν να υποβάλουν την...

Μεγάλο ενδιαφέρον για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό: Έχουν ρυθμιστεί οφειλές 1,83 δισ. ευρώ

Τον υψηλότερο αριθμό ρυθμίσεων οφειλών και οριστικών υποβολών αιτήσεων, στα δύο χρόνια λειτουργίας του, κατέγραψε τον Μάιο του 2023 ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών. Αυτ...

ΑΑΔΕ: Πάνω από 50 πλειστηριασμοί τον Ιούλιο – Αυξάνεται η πίεση στους μεγαλοοφειλέτες

Ανάβει πάλι τις μηχανές η ΑΑΔΕ και αυξάνει την ένταση της πίεσης προς του οφειλέτες, κυρίως τους μεγάλους, προκειμένου να προχωρήσουν είτε στην αποπληρωμή της οφειλής τους, είτε στ...

Φόρτωση άρθρων...