Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Φορολοταρία Χριστουγέννων: Σήμερα η μεγάλη κλήρωση για 100.000 ευρώ σε 12 υπερτυχερούς

Οικονομία

Σήμερα, Πέμπτη (22.12) αναμένεται να γίνει τελικά η μεγάλη φορολοταρία των Χριστουγέννων από την ΑΑΔΕ, όπου 12 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από 100.000 ευρώ ο καθένας.

Σημειώνεται πως αρχικά πληροφορίες ήθελαν τη μεγάλη κλήρωση του χρόνου να γίνεται ανήμερα των Χριστουγέννων, ωστόσο εν τέλει έγινε γνωστό πως η ετήσια κλήρωση της ΑΑΔΕ θα διεξαχθεί σήμερα, Πέμπτη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έκαναν ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσα στο 2022.

Οι 12 υπερτυχεροί της φορολοταρίας των Χριστουγέννων θα λάβουν από 100.000 ευρώ ο καθένας, ενώ τα χρήματα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα και δεν υπόκεινται σε κρατήσεις.

Ωστόσο, θα κληρωθούν και μικρότεροι λαχνοί ύψους 1.000 ευρώ, τα οποία θα προκύψουν από τα αδιάθετα ποσά των προηγούμενων κληρώσεων.

Στην κλήρωση αναδεικνύονται:

  • 12 τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ έκαστος
  • Τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλα των 1.000 ευρώ. Το πλήθος τους προσδιορίζεται από το συνολικό χρηματικό ποσό που τυχόν παρέμεινε αδιάθετο κατά τις προηγηθείσες μηνιαίες κληρώσεις και συγκεκριμένα από το Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο 2022.

Στην ετήσια κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, κατά τις 11 μηνιαίες κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Φεβρουάριο έως το Δεκέμβριο του 2022.

Για τον υπολογισμό του χρηματικού ποσού που προκύπτει από τα αδιάθετα ποσά προηγούμενων κληρώσεων, λαμβάνονται υπόψη οι μηνιαίες κληρώσεις που διενεργήθηκαν από τον Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο 2022.

Τέλος σημειώνεται πως από τη σημερινή ετήσια κλήρωση εξαιρούνται όσοι έχουν κερδίσει έπαθλο 50.000 ευρώ σε προηγούμενη μηνιαία κλήρωση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...