Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Γιουρούσι της Εφορίας σε ό,τι κινείται και μένει... ακίνητο!

Οι μεγάλες ανάγκες του προϋπολογισμού για την κάλυψη των ζημιών από τις φυσικές καταστροφές, έχουν σημάνει συναγερμό στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. 

Οι έλεγχοι μέχρι το τέλος του έτους θα είναι εντατικοί έως και εξοντωτικοί και καλό είναι οι επαγγελματίες να λάβουν τα μέτρα τους, γιατί η κυβέρνηση έχει ανεβάσει πολύ ψηλά το θέμα της φοροδιαφυγής. 

Αυτά που είδαν οι εφοριακοί το καλοκαίρι στις τουριστικές περιοχές, τους έκαναν να... βγουν από τα ρούχα τους! Μιλάμε για φοροδιαφυγή απληστίας, που βγάζει... μάτια! 

Η ΑΑΔΕ ήδη έχει πραγματοποιήσει σε οκτώ μήνες, τους ελέγχους που είχε προγραμματίσει για ολόκληρη τη χρονιά! Ο χειμώνας έρχεται και οι έλεγχοι σε κλάδους υψηλής... επικινδυνότητας θα ενταθούν.

Τα πρόστιμα είναι τσουχτερά, ενώ θα πάει... σύννεφο και το λουκέτο!

Παράλληλα, η Εφορία δεν πρόκειται να αφήσει σε ησυχία όσους αγόρασαν ακίνητα τα τελευταία χρόνια, καθώς θα ψάξει την προέλευση των χρημάτων και όσους έχουν ξεπλύνει βρώμικο χρήμα, θα τους φάει η... μαρμάγκα!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρχονται νέα «Εξοικονομώ»: Μεγαλύτερη επιδότηση για κοινωνικά ευάλωτους και διεύρυνση εισοδηματικών κριτηρίων

Δύο νέα προγράμματα «Εξοικονομώ» σχεδιάζει το Υπουργείο Περιβάλλοντος για το τρέχον έτος, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα (28.4.2024) στο ΣΚΑΪ, η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργεια...

Εφορία: Κύμα διασταυρώσεων σε 120.000 ΑΦΜ για κρυφά εισοδήματα και ακίνητα - Τα νέα όπλα για ελέγχους

Με «πολιορκητικούς κριούς» δύο νέες μονάδες, την Ειδική Υπηρεσία Μαζικών Ψηφιακών Διασταυρώσεων και το Κέντρο Ειδικών Δυνάμεων Φορολογικών και Τελωνειακών Ελέγχων και Ερευνών, συνε...

Φόρτωση άρθρων...