Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Η ΔΕΗ προσφέρεται για Ειδικό Δικαστήριο

Οικονομία
Αν η ΔΕΗ πάθαινε black out σε ένα μήνα, ο Τσίπρας θα έκανε εκλογές μία μέρα πριν! Αποτελεί ίσως τον σημαντικότερο καταλύτη των εξελίξεων κι ας έχει πέσει το βάρος σε άλλα πεδία.

Η επιχείρηση μετά και το ναυάγιο της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων βρίσκεται σε αδιέξοδο, ενώ οι τράπεζες ελέγχουν κάθε δευτερόλεπτο τις χρηματορροές, στο πλαίσιο του μνημονίου που έχει υπογραφεί.

Μέσα σε όλα αυτά, πριν από μερικές ημέρες ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Αρθούρος Ζερβός (είχε θητεύσει επί 5,5 χρόνια την περίοδο 2009-2015), μιλώντας σε διεθνές φόρουμ στο εξωτερικό και ερωτηθείς για το θέμα της ΔΕΗ, "φωτογράφισε" τις τεράστιες ευθύνες των πολιτικών προϊσταμένων και της διοίκησης. Όπως είπε, «για να μην πουληθεί ένα υδροηλεκτρικό που αποφέρει κέρδη 20 εκατ. ευρώ ετησίως, η ΔΕΗ χάνει μέσα από τα ΝΟΜΕ 230 εκατ.»

Για ποιον χτυπούν καμπάνες; Μάλλον οι απόψεις του θα μπορούσαν να είναι πολύ χρήσιμες σε ένα μελλοντικό ειδικό δικαστήριο...

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρυσόγονος: Ο Κασσελάκης είναι ο Μαυρογιαλούρος του 2024, ο κασσελακισμός είναι μια μορφή τραμπισμού

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, και στον «κασσελακισμό» εξαπέλυσε ο υποψηφίος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Χρυσόγονος. Όπως είπε σε ραδιοφωνική το...

Φόρτωση άρθρων...