Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Η ομιλία Ζελένσκι στην Ελληνική Βουλή, τα μηνύματα Στουρνάρα και το εθνικό asset της ΔΕΠΑ

Οικονομία

Μίλησε χθες στην Ελληνική Βουλή ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι και τελικώς αυτό που έμεινε στο τέλος από τους... Πουτινόφιλους ήταν ένας... Αζόφ που δήλωσε ότι μάχεται για την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας!

Ακολούθησαν δηλώσεις από ΣΥΡΙΖΑ, Κουτσούμπα, Βαρουφάκη, Βελόπουλο και το... κακό συναπάντημα, αλλά τελικώς... γλιτώσαμε την ξεφτίλα, αφού οι προαναφερόμενοι δεν έβγαλαν κοινό ανακοινωθέν, ζητώντας από τον Πούτιν να ισοπεδώσει τη δοκιμαζόμενη χώρα. Άγιο είχαμε. 

Κατά τα λοιπά, αποδεικνύουμε ως χώρα ότι διαθέτουμε πολλά αποθέματα παγκόσμιας ξεφτίλας, από τα πολιτικά... υποπροϊόντα που παίρνουν το μέρος της Ρωσίας για τις απελάσεις ύποπτων Ρώσων διπλωματών (κατασκόπων για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους) ή της Τουρκίας που παίζει τον ρόλο του επιτήδειου ουδέτερου. 

Όλες οι χώρες της Δύσης έχουν στείλει πολεμικό υλικό σε μια χώρα που δέχεται εισβολή. Επιπλέον, κυκλοφορούν στη χώρα μας τόσοι πολλοί που παίρνουν το μέρος του εισβολέα, ενώ την ίδια ώρα χάνονται ομογενείς μας που επί αιώνες κατοικούσαν και δημιουργούσαν. 

Εξάγουμε μεγάλη ξεφτίλα προς τα έξω, αλλά για τους πολιτικούς τυχοδιώκτες και τα πάσης φύσεως... κατοικίδια της "Πουτιρωσίας", φταίνε οι κακοί ξένοι και όχι το ξερό μας το κεφάλι, το οποίο διαχρονικό μας έχει οδηγήσει σε τραγωδίες. Ίσως υπάρχουμε από θαύμα, αλλά και γιατί κάποιοι σοβαροί και συνετοί σ΄ αυτήν τη χώρα έχουν ταχθεί με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας…

Διαβάστε περισσότερα στο moneypress.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πασχαλινό τραπέζι: Πού θα κυμανθούν οι τιμές

Η συνεχιζόμενη ακρίβεια, που πλήττει τα νοικοκυριά, φέρνει διαφορές στις πασχαλινές καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων, οι οποίοι αναμένεται να περάσουν ένα Πάσχα πιο ακριβό από π...

Φόρτωση άρθρων...