Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

Market Pass: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Πότε θα δοθούν τα πρώτα χρήματα

Οικονομία

Διευκρινίσεις σχετικά με το Market Pass έδωσε ο Νίκος Παπαθανάσης. Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε πως η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει στις 20 Φεβρουαρίου.

Μιλώντας στο Open TV, ο Νίκος Παπαθανάσης είπε ότι οι πρώτες πληρωμές του Market Pass θα γίνουν στην άυλη κάρτα ή στον τραπεζικό λογαριασμό έως τις 10 Μαρτίου.

Ακόμα, ο αναπληρωτής υπουργός είπε πως στην άυλη κάρτα θα κατατεθούν δύο μήνες, ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος, ενώ αν πρόκειται για λογαριασμό θα δοθούν τρεις μήνες, ενώ στη συνέχεια κάθε μήνα θα προστίθεται το ποσό στην άυλη κάρτα.

Επίσης, ο Νίκος Παπαθανάσης επανέλαβε πως εάν κάποιος δεν χρησιμοποιήσει τα χρήματα τον Μάρτιο μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και τον Απρίλιο και στο τέλος του εξαμήνου θα δοθεί μια παράταση μέχρι τέλος Αυγούστου για να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα αυτά. Εκτός από σούπερ μάρκετ τα λεφτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στις λαϊκές αγορές, σε όσους έχουν POS.

Το Market Pass είναι μια ενίσχυση για έξι μήνες ύψους 10% επί των αγορών νοικοκυριών, που πληρούν τα κριτήρια, σε σούπερ μάρκετ, φούρνους, κρεοπωλεία, οπωροπωλεία και άλλα καταστήματα λιανικής τροφίμων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Ζαλίζουν» οι ανατιμήσεις στο ελαιόλαδο - Εκτοξεύθηκε κατά 63,7% σε έναν χρόνο η τιμή του

Αύξηση της τιμής του ελαιόλαδου κατά 63,7% μέσα σε ένα χρόνο κατέγραψε η ΕΛΣΤΑΤ για τον Απρίλιο, καθιστώντας τον «υγρό χρυσό» πρωταθλητή των ανατιμήσεων στη χώρα μας.Πόσο κοστίζει ...

Καταβολή δώρου Πάσχα σε 541 εργαζόμενους, έπειτα από παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας

Λιγότεροι από ό,τι πέρυσι ήταν οι εργαζόμενοι που προσέφυγαν στην Επιθεώρηση Εργασίας για μη καταβολή δώρου Πάσχα. Σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Επιθεώρησης Εργασίας τα καταγγε...

Φόρτωση άρθρων...