Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Με αναδρομική ισχύ οι αποφάσεις για επιδότηση χονδρικής στο ηλεκτρικό ρεύμα (Video)

Προ των πυλών είναι οι ανακοινώσεις για το σχέδιο επιδότησης του ηλεκτρικού ρεύματος. Το MEGA αποκαλύπτει πως τα συγκεκριμένα μέτρα θα έχουν αναδρομική ισχύ.

Γρίφο αποτελεί το σχέδιο επιδότησης του ηλεκτρικού ρεύματος από την Κυβέρνηση, καθώς ακόμη δεν έχει αποφασιστεί το πότε θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις, αλλά και το περιεχόμενο του σχεδίου.

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Νίκος Φιλιππίδης, οι αποφάσεις για το ρεύμα αναμένεται να έχουν αναδρομική ισχύ. Αυτό σημαίνει ότι, ό,τι αποφασιστεί στην χονδρική θα επιδοτηθούν και οι προηγούμενοι λογαριασμοί.

Πρόκειται για μία δύσκολη «εξίσωση» για την κυβέρνηση, καθώς ουσιαστικά οι πολίτες θα πληρώνουν το ρεύμα με βάση τις περσινές τιμές.  Ωστόσο, οι λεπτομέρειες του σχεδίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, καθώς οι ειδικοί βρίσκουν πολλά «αγκάθια» στην υλοποίησή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στα 750 ευρώ οι νέες κύριες συντάξεις του ΕΦΚΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος «Ήλιος»

Σε χαμηλά όρια, κατά μέσο όρο 750 ευρώ, κινούνται οι συντάξεις που απονέμονται στους νέους συνταξιούχους, παρά τις αυξήσεις που δόθηκαν την τελευταία διετία. Οι αιτίες, όπως επισημ...

Φορολογικές δηλώσεις: Χωρίς επιπλέον φόρο 77 στους 100 φορολογούμενους – Επιστροφές για το 24% που έχει εκκαθαριστεί

Με «χαμηλές ταχύτητες» έχει ξεκινήσει η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του 2024, που αφορούν τα εισοδήματα τα οποία αποκτήθηκαν μέσα στο 2023. Μέχρι τώρα έχει υποβληθεί ήδη περίπ...

Φόρτωση άρθρων...