Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Μήνυμα Φον ντερ Λάιεν : Χάρη στην αποφασιστικότητα και τη δύναμη της, η Ελλάδα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος της ενισχυμένης εποπτείας για την Ελλάδα. Χάρη στην αποφασιστικότητα και τη δύναμη της Ελλάδας και των Ελλήνων, η χώρα κλείνει πλέον αυτό το κεφάλαιο και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Με αφορμή την έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας, η πρόεδρος της Κομισιόν σε ανάρτηση της στο Twitter σε αγγλικά και ελληνικά επισήμανε πως «χάρη στην αποφασιστικότητα και τη δύναμη της Ελλάδας και των Ελλήνων, η χώρα κλείνει πλέον αυτό το κεφάλαιο και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», καταλήγοντας πως «η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πάντα στο πλευρό σας».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν:

«Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος της ενισχυμένης εποπτείας για την Ελλάδα. Χάρη στην αποφασιστικότητα και τη δύναμη της Ελλάδας και των Ελλήνων, η χώρα κλείνει πλέον αυτό το κεφάλαιο και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πάντα στο πλευρό σας.»
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παράταση μέχρι 2 Μαΐου για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων που έληγαν σήμερα

Παρατείνονται με αποφάσεις του υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και του διοικητή της ΑΑΔΕ, οι προθεσμίες εκπλήρωσης όλων των δηλωτικών φορολογικών υποχρεώσεων, παρακρα...

Φόρτωση άρθρων...