Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

North Evia-Samos Pass: Εξαντλήθηκαν τα voucher –Έκλεισε η πλατφόρμα

Οικονομία

Μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα εξαντλήθηκαν τα voucher για την τέταρτη φάση του προγράμματος «North Evia-Samos Pass» και έκλεισε η πλατφόρμα https://vouchers.gov.gr/eviasamospass.

«Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις έκδοσης άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για την 4η Φάση (Οκτώβριος 2022), λόγω συμπλήρωσης του αριθμού των διαθέσιμων καρτών», αναφέρει η ιστοσελίδα του προγράμματος.

Μέσα σε περίπου 25 λεπτά εξαντλήθηκαν τα voucher για διακοπές στην Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο κατά τον Οκτώβριο,  στο πλαίσιο του προγράμματος «North Evia-Samos Pass».

Τα vouchers

Στην τέταρτη φάση του προγράμματος, διατέθηκαν 2.679 κάρτες για τη Βόρεια Εύβοια και 1.170 για τη Σάμο. Η κάθε κάρτα χρηματοδοτεί τον δικαιούχο με 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή με 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο, καλύπτοντας δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών.

«Ήδη περισσότεροι από 26.400 δικαιούχοι (17.436 για τη Βόρεια Εύβοια και 9.002 για τη Σάμο) έχουν προσθέσει το Pass στο ψηφιακό πορτοφόλι τους, ενώ μέσω των καρτών που έχουν διατεθεί έχουν διοχετευθεί περισσότερα από 4,3 εκατομμύρια ευρώ στις τοπικές οικονομίες», δήλωσε ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξαήμερη εργασία: Σε ποιους κλάδους θα εφαρμοσθεί από τον Ιούλιο – Πού απαγορεύεται

Από την 1η Ιουλίου 2024, επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας με εναλλασσόμενες βάρδιες θα μπορούν να ζητούν από τους εργαζομένους να δουλεύουν και την 6η ημέρα, με προσαύξηση ημερομι...

Άμεσα η μείωση των τραπεζικών προμηθειών για συναλλαγές με POS - Ποιοι και πόσο ωφελούνται

Εκατομμύρια συναλλαγές που γίνονται καθημερινά σε περίπτερα βενζινάδικα, ταξί, λαϊκές και μικρά μαγαζιά εστίασης και εμπορίου θα ωφεληθούν από τη μείωση, στο μισό, των τραπεζικών π...

Φόρτωση άρθρων...