Δευτέρα
05 Δεκεμβρίου 2022

North Evia-Samos Pass: Εξαντλήθηκαν τα voucher –Έκλεισε η πλατφόρμα

Οικονομία

Μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα εξαντλήθηκαν τα voucher για την τέταρτη φάση του προγράμματος «North Evia-Samos Pass» και έκλεισε η πλατφόρμα https://vouchers.gov.gr/eviasamospass.

«Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις έκδοσης άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για την 4η Φάση (Οκτώβριος 2022), λόγω συμπλήρωσης του αριθμού των διαθέσιμων καρτών», αναφέρει η ιστοσελίδα του προγράμματος.

Μέσα σε περίπου 25 λεπτά εξαντλήθηκαν τα voucher για διακοπές στην Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο κατά τον Οκτώβριο,  στο πλαίσιο του προγράμματος «North Evia-Samos Pass».

Τα vouchers

Στην τέταρτη φάση του προγράμματος, διατέθηκαν 2.679 κάρτες για τη Βόρεια Εύβοια και 1.170 για τη Σάμο. Η κάθε κάρτα χρηματοδοτεί τον δικαιούχο με 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή με 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο, καλύπτοντας δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών.

«Ήδη περισσότεροι από 26.400 δικαιούχοι (17.436 για τη Βόρεια Εύβοια και 9.002 για τη Σάμο) έχουν προσθέσει το Pass στο ψηφιακό πορτοφόλι τους, ενώ μέσω των καρτών που έχουν διατεθεί έχουν διοχετευθεί περισσότερα από 4,3 εκατομμύρια ευρώ στις τοπικές οικονομίες», δήλωσε ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συγκρατημένοι στις αγορές τους οι καταναλωτές - Ιδιωτική ετικέτα και εκπτώσεις επιλέγει το 84%

Σε φανατικούς κυνηγούς προσφορών, είτε τα προϊόντα βρίσκονται στο «καλάθι του νοικοκυριού» είτε υπό τα συνήθη προγράμματα προωθητικών ενεργειών που διενεργούν οι προμηθευτές σε συν...

Έκτακτο βοήθημα: Ποιοι και πότε θα το λάβουν μέσα στις γιορτές - Τα κριτήρια και οι δικαιούχοι (Video)

«Κλείδωσε» το νέο έκτακτο βοήθημα για τα Χριστούγεννα, το οποίο θα δώσει σημαντική «ανάσα» στα ευάλωτα νοικοκυριά. Η καταβολή του έκτακτου επιδόματος θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου...

Φόρτωση άρθρων...