Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ο αγώνας του Πούτιν για να σώσει το ρούβλι, τα καλά μαντάτα της Moody's και το deal του Μυτιληναίου

Οι... ρουβλομαχίες, τα πανηγύρια του Άδωνι, τα καλά μαντάτα της Moody's, η πρωτιά της Εθνικής και το νέο "μπαμ" του Μυτιληναίου.

Πύραυλοι, ρουκέτες και βόμβες εξακολουθούν να περιλαμβάνονται στο καθημερινό... δελτίο πολέμου στη Ρωσία και απ΄ ότι φαίνεται ο Πούτιν εντείνει την πίεση δια της καταστροφής όσο γίνεται περισσότερων περιουσιακών στοιχείων της Δημοκρατίας της Ουκρανίας, μπας και μπορέσει να καθίσει σε ένα τραπέζι συζητήσεων, όπου θα έχει το πάνω χέρι.

Ο Ζελένσκι και ο ουκρανικός λαός μάχονται και καθημερινά προκαλούν καίρια πλήγματα στις ρωσικές δυνάμεις. Η Ουκρανία έχει με το μέρος της, τουλάχιστον 160 χώρες του πλανήτη, ο Πούτιν προσπαθεί να επιβιώσει με τις συμμαχίες που έχει με 5-10 χώρες, ενώ όλα τα εις -Στάν, μάλλον παρακολουθούν με δέος, μη τυχόν τους έρθει και καμία... αδέσποτη, λόγω κάποιας... ανάρμοστης κίνησης.

Από κει και πέρα, οι αγορές έχουν συνειδητοποιήσει ότι από έναν εισβολέα δεν υπάρχει μπέσα και ηθική, οπότε οι κατά καιρούς... πληροφορίες για οπισθοχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων, αποδεικνύονται παραμύθια της... Χαλιμάς, από τη στιγμή που συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί. Για ακόμη μία μέρα χθες, τα χρηματιστήρια υποχώρησαν και η τάση είναι ξεκάθαρα πτωτική.

Η Λαγκάρντ προειδοποίησε με υψηλό πληθωρισμό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ το πετρέλαιο και ο χρυσός ξαναπήραν την ανηφόρα.

Διαβάστε περισσότερα στο moneypress.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δώρο Πάσχα: Έως τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή του – Ποιοι θα το λάβουν αυξημένο και πώς υπολογίζεται

Αντιμέτωπος με ποινικές διώξεις θα βρεθεί όποιος εργοδότης δεν καταβάλλει μέχρι την Μ. Τετάρτη το Δώρο Πάσχα. Φέτος μάλιστα για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα που λαμβάνουν τον...

Φορολογικές δηλώσεις: «Αυτόματες» υποβολές από 2 Ιουλίου για όσους δεν τροποποιήσουν τις προσυμπληρωμένες

«Αυτόματα» θα υποβάλλονται οι δηλώσεις από την ίδια την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) από τις 2 Ιουλίου σε περίπτωση που οι υπόχρεοι δεν προβούν σε κάποια τροποποίηση τους...

Φόρτωση άρθρων...