Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Οι κυρώσεις κατά του Πούτιν, η αισιοδοξία των αγορών και τα... γκάζια του Ελληνικού

Η θηριωδία του Πούτιν, οι νέες κυρώσεις, οι προβλέψεις του ΔΝΤ, η αισιοδοξία των αγορών, το χρηματιστηριακό ταμπλό, το ιστορικό υψηλό του Μυτιληναίου, η Πειραιώς που υπόσχεται καλύτερες μέρες και το Ελληνικό που... γκαζώνει!

Η θηριωδία του Πούτιν συνεχίζεται και στη Μαριούπολη θα δοθεί η μεγάλη μάχη στην ιστορική χαλυβουργία Αzovstal.

Το τεράστιο εργοστάσιο όσο και εμβληματικό έργο της σοβιετικής εποχής, που είχε ισοπεδωθεί από τον Χίτλερ, τώρα ισοπεδώνεται από τον Πούτιν! Ο Ζελένσκι δεν καταθέτει τα όπλα και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, γράφει τη λίστα με τις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αλλά και το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ουκρανία.

Ο Πούτιν... ειρωνεύεται, στέλνοντας το μήνυμα προς τη Δύση ότι αυτή φταίει για την έκρηξη των τιμών της ενέργειας και της ακρίβειας, αλλά και της επισιτιστικής κρίσης που έρχεται. Βέβαια, όλα αυτά τα λέει για να καλύψει τη μεγάλη απογοήτευση από την απώλεια χιλιάδων στρατιωτικών και στρατιωτών στην Ουκρανία, ενώ οι γονείς δεκάδων μελών του πληρώματος του βυθισμένου θωρηκτού "Moskva" ψάχνουν τους ανθρώπους τους. 

Επιπλέον, θέλει να παραβλέψει και τις οικονομικές απώλειες, αφού το ρωσικό ΑΕΠ πάει για ύφεση τουλάχιστον 10% φέτος, ο πληθωρισμός τρέχει με 17,5% (επίσημα...), οι μισθοί και οι συντάξεις απαξιώνονται πλήρως και οι Ρώσοι ολιγάρχες, βλέπουν τα πολλά δισεκατομμύρια των περιουσιών τους, να γίνονται λιγότερα…

Διαβάστε περισσότερα στο moneypress.gr
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξαήμερη εργασία: Σε ποιους κλάδους θα εφαρμοσθεί από τον Ιούλιο – Πού απαγορεύεται

Από την 1η Ιουλίου 2024, επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας με εναλλασσόμενες βάρδιες θα μπορούν να ζητούν από τους εργαζομένους να δουλεύουν και την 6η ημέρα, με προσαύξηση ημερομι...

Φόρτωση άρθρων...