Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Οι παροχές Μητσοτάκη, οι προειδοποιήσεις της Moody's και ο κώδωνας του κινδύνου που έκρουσε η Fitch

Η Μαριούπολη, αυτή η πόλη φάντασμα, φαίνεται ότι περνάει στον έλεγχο των Ρώσων, ο Πούτιν ετοιμάζεται για ολομέτωπη επίθεση στα ανατολικά, αλλά... ξαναβλέποντας και προς Κίεβο μεριά, ενώ προειδοποιεί το ΝΑΤΟ ότι κάθε φορτίο με όπλα που θα στέλνει στους Ουκρανούς, θα μπαίνει στο... στόχαστρο.

Από την άλλη πλευρά, ο Ζελένσκι έκανε.... κόμπλα στον Γερμανό Πρόεδρο Σταϊνμάγιερ, η Δύση ετοιμάζεται για νέες κυρώσεις την ώρα που η σφαγή συνεχίζεται και οι αγορές δείχνουν σαν να έχουν συνηθίσει όλα αυτά που συμβαίνουν. 

Εκτός από το πετρέλαιο το οποίο ανέβηκε χθες στα 109 δολάρια το βαρέλι, οπότε θα ξαναδούμε στα πρατήρια υψηλότερες τιμές τις επόμενες ημέρες και θα... καβατζώσουμε εκ νέου τα 2,00 ευρώ στη βενζίνη. 

Την ίδια στιγμή, η Ρωσία δείχνει να μπαίνει ολοένα και πιο βαθιά στην κρίση, ενώ ο πληθωρισμός του Μαρτίου εκτινάχθηκε στο 17,50%! Άρα, σφαίρες έχουμε, φόβους για ύφεση και χρεοκοπίες έχουμε, οπότε το σκηνικό γίνεται πιο άγριο. Μεγάλη αναταραχή, ωραία κατάσταση, όπως είχε πει ο. "σύντροφος"-σφαγέας Μάο. 

Τι κάνουμε από δω και πέρα; Απλά συνεχίζουμε να ψαχνόμαστε και ελπίζουμε στη... φώτιση από το Άγιο Πάσχα, για να αποφύγουμε τα χειρότερα...

Διαβάστε περισσότερα στο moneypress.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...