Στην υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του Κλειστού Ολυμπιακού Γηπέδου Φαλήρου (Tae Kwon Do) προχώρησαν χθες η διευθύνουσα σύμβουλος της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Ηρώ Χατζηγεωργίου και ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, παρουσία του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκου Πιερρακάκη.
Ο κ. Πιερρακάκης σε σημερινή του ανάρτηση με πλάνα από την χθεσινή εκδήλωση ανέφερε πως ξεκινά ένας δημιουργικός κύκλος τόσο για το Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Φαλήρου, όσο και για τη συνολική αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Η ανάρτηση του Κυριάκου Πιερρακάκη:
Με την παραχώρηση του Tae Kwon Do από την ΕΤΑΔ στην Περιφέρεια Αττικής ξεκινά ένας νέος, δημιουργικός κύκλος — τόσο για το Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Φαλήρου όσο και για τη συνολική αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Το Tae Kwon Do, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα ολυμπιακής εγκατάστασης που έμεινε για χρόνια χωρίς συνεκτικό σχέδιο αξιοποίησης, μετατρέπεται πλέον σε ένα σύγχρονο, πολυλειτουργικό συνεδριακό κέντρο, στην καρδιά του Μητροπολιτικού Πάρκου του Φαληρικού Όρμου.
Η σύμβαση παραχώρησης που υπεγράφη χθες, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της Αυτοδιοίκησης ως στρατηγικού εταίρου στη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας. Είμαι βέβαιος ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς και η ομάδα του θα αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτόν τον χώρο με κοινωνικό και αναπτυξιακό πρόσημο.
Η δημόσια περιουσία ανήκει σε όλους τους πολίτες και πρέπει να αποτελεί δυναμικό κεφάλαιο, που παράγει υπεραξία στην κοινωνία. Αποστολή μας είναι να μετατρέψουμε αυτή την περιουσία σε εργαλείο βιώσιμης ανάπτυξης και απασχόλησης.
Δεν θα αφήσουμε καμία ευκαιρία αναξιοποίητη. Με τόλμη, σχέδιο και διαφάνεια, θα αποδείξουμε ότι το Δημόσιο μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικά, προς όφελος όλων.
Ανεμιστήρας τη νύχτα: Πόσο κοστίζει η χρήση του εάν λειτουργεί οκτώ ώρες
Καλοκαιρινές «καμπάνες» για 450.000 οχήματα που βρέθηκαν ανασφάλιστα, χωρίς τέλη και ΚΤΕΟ
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις