Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Πώς θα κλείνουμε τα ραντεβού μας με την Εφορία

Οικονομία

«Τα Ραντεβού μου» είναι η νέα ψηφιακή πλατφόρμα που ξεκίνησε να λειτουργεί από σήμερα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και μέσω της οποίας οι φορολογούμενοι και οι εκπρόσωποί τους έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν ψηφιακά τα ραντεβού για τις υποθέσεις, που τους αφορούν, σε ημέρα και ώρα, όπου είναι διαθέσιμη η σχετική Υπηρεσία.

Μέσω ενός εύχρηστου ψηφιακού περιβάλλοντος, οι πολίτες, αφού ταυτοποιηθούν μέσω των κωδικών τους στο TAXISnet, έχουν πλέον την δυνατότητα να επιλέξουν την Υπηρεσία της ΑΑΔΕ που θέλουν να επισκεφθούν και τη διαδικασία για την οποία επιθυμούν ραντεβού μέσα από Θεματικές Ομάδες, ενώ μπορούν να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν και να επιλέξουν την ημέρα και ώρα του ραντεβού τους και να παρακολουθούν το ιστορικό των επισκέψεών τους.

rantevou2

 

Σε κάθε βήμα της διαδικασίας παρέχεται ενημέρωση για τις όποιες αλλαγές (πχ ολοκλήρωση, ακύρωση ή επαναπρογραμματισμός ραντεβού), μέσω e-mail ή/και SMS, στα στοιχεία, που δηλώνονται κατά την καταχώρηση του ραντεβού. Η πλατφόρμα ενεργοποιείται σήμερα σε 20 ΔΟΥ και, σταδιακά, σε όλες τις Υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέοι κανόνες για τα ευρωπαϊκά κονδύλια και τις δημόσιες επενδύσεις - Πόροι 12,2 δισ. ευρώ σε έργα το 2024

Νέες ρυθμίσεις για την επιτάχυνση της υλοποίησης των έργων που χρηματοδοτούνται από εθνικούς ή και ευρωπαϊκούς πόρους, καθώς και την αποτελεσματικότερη απορρόφηση των κονδυλίων, πε...

Στο 3,1% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Ανέκαμψε ο πληθωρισμός τον Απρίλιο, καθώς “έτρεξε” με 3,1%, σύμφωνα με δελτίο το οποίο εξέδωσε η ΕΛΣΤΑΤ σήμερα (14.05.24) για την πορεία του δείκτη τιμών καταναλωτή. Από τη σύγκ...

Φόρτωση άρθρων...