Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Fuel Pass 2 για το νέο επίδομα βενζίνης που θα φθάσει τα 100 ευρώ συνολικά για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, αναμένεται να ανοίξει τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, μιλώντας στο MEGA, είπε το Fuel Pass 2 θα ανοίξει τέλος Ιουλίου για να πάρουν οι πολίτες τα χρήματά τους.

Ακόμα, ο Θοδωρής Σκυλακάκης τόνισε ότι είναι χρήσιμο να χρησιμοποιηθεί αυτή τη φορά το κινητό γιατί το κίνητρο είναι μεγαλύτερο και χρήματα είναι περισσότερα.

Για το power pass, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είπε πως δεν προβλέπεται παράταση, καθώς οι πολίτες πρέπει να λάβουν τα χρήματα. 

«Δεν ξέρω εάν θα υπάρξει 1-2 μέρες παράταση», τόνισε και πρόσθεσε πως τα χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων λίγες μέρες μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας, μέσα στον Ιούλιο.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τι αλλάζει από φέτος στις φορολογικές δηλώσεις - Οι 10 νέοι κωδικοί SOS για τους επαγγελματίες

Από μέρα σε μέρα (αν όχι από ώρα σε ώρα) αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων για περίπου 9 εκατομμύρια υπόχρεους, αν και οι περισσότε...

Με βάση τον συντελεστή δόμησης το bonus στα ύψη κτιρίων - Κατατέθηκε τροπολογία

Με βάση τον συντελεστή δόμησης που ισχύει σε κάθε περιοχή, θα καθορίζεται πλέον το ύψος των κτηρίων, με τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο πολυνο...

Φόρτωση άρθρων...