Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Δεκεμβρίου

Οικονομία

Τις ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων για τον Δεκέμβριο 2023 υπενθυμίζει η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ.

Στο πλαίσιο της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης των συνταξιούχων και προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας τους, ο ΕΦΚΑ έκανε γνωστές τις ημερομηνίες πληρωμής για μισθωτούς και μη μισθωτούς, που διαμορφώνονται ως ακολούθως:

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, πρόκειται να καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία μη μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν. 4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ, (συνταξιούχοι μισθωτοί και μη μισθωτοί από 1/1/2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου πρόκειται να καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως ταμείων μισθωτών (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ), καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΑΑΔΕ: Πώς μπορούν οι επαγγελματίες να αμφισβητήσουν το τεκμαρτό εισόδημα - Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία

Ψηφιακά θα γίνεται η αμφισβήτηση του ελάχιστου τεκμαρτού εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα, όπως προβλέπεται σε απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, (Α.1055/2...

Φόρτωση άρθρων...