Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου (ημερομηνίες)

Οικονομία

Πριν από το Πάσχα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Μαΐου. 

Σε ανακοίνωση ο e-ΕΦΚΑ αναφέρει:

Στις 19 Απριλίου, ημέρα Μεγάλη Τρίτη  θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.ΟΑΕΕ, τ.ΟΓΑ, τ.ΕΤΑΑ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ).

Στις 20 Απριλίου ημέρα Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9.

Στις 21 Απριλίου, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

POS: Υποχρεωτικό σε λαϊκές, περίπτερα, ταξί – Πρόστιμα 1.500 ευρώ από την 1η Απριλίου

Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, καθώς λήγει η διορία για την ενεργοποίηση των POS στους τελευταίους 35 κλάδους της οικονομίας που δεν ήταν υποχρεωμένοι μέχρι τώρα να διαθέτουν τερμ...

Κατώτατος μισθός: Τι σημαίνει η αύξηση του στα 830 ευρώ για δώρο Πάσχα, τριετίες και επιδόματα

Αύξηση 6,4% στον κατώτατο μισθό ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η αύξηση αυτή θα ισχύσει από την 1η Απριλίου 2024 (δηλαδή θα ενσωματωθεί στη μισθοδοσία Απριλί...

Φόρτωση άρθρων...