Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Power Pass: Ανοιχτή από σήμερα η πλατφόρμα για όλα τα ΑΦΜ

Aνοικτή και για τα ΑΦΜ με λήγοντα 9 και 0 είναι σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου, η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για το Power Pass.

Άρα όσοι δικαιούχοι τα ΑΦΜ λήγουν σε 1,2,3,4,5, 6, 7, 8, 9 και 0 μπορούν να υποβάλουν αίτηση.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 30η Ιουνίου, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παράτασης υποβολής αιτήσεων για το Power Pass ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

H λειτουργία της πλατφόρμας είναι ιδιαίτερα απλή, καθώς χρειάζονται μόνο οι κωδικοί του πολίτη στο Taxisnet και το IBAN του λογαριασμού στον οποίο επιθυμεί να πιστωθεί η επιδότηση. Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία αντλούνται αυτόματα μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Η εκκαθάριση των αιτήσεων, ο προσδιορισμός του ποσού επιστροφής και η καταβολή του στους δικαιούχους θα πραγματοποιηθούν κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.  

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πασχαλινό τραπέζι: Πού θα κυμανθούν οι τιμές

Η συνεχιζόμενη ακρίβεια, που πλήττει τα νοικοκυριά, φέρνει διαφορές στις πασχαλινές καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων, οι οποίοι αναμένεται να περάσουν ένα Πάσχα πιο ακριβό από π...

Τι αλλάζει από φέτος στις φορολογικές δηλώσεις - Οι 10 νέοι κωδικοί SOS για τους επαγγελματίες

Από μέρα σε μέρα (αν όχι από ώρα σε ώρα) αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων για περίπου 9 εκατομμύρια υπόχρεους, αν και οι περισσότε...

Φόρτωση άρθρων...