Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Σούπερ μάρκετ: Βάζουν πλαφόν και στη ζάχαρη

Πλαφόν στη ζάχαρη βάζει ηλεκτρονικό κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ προχωρά σε επιβολή πλαφόν και στη ζάχαρη, σύμφωνα με την «Καθημερινή».

Η επιβολή μέγιστου ορίου αγοράς αφορά τα προϊόντα λευκής κρυσταλλικής ζάχαρης τα οποία άλλωστε είναι και αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη κατανάλωση.

Χθες το πρωί μπορούσε κάποιος να παραγγείλει μέχρι και τέσσερα τεμάχια λευκής ζάχαρης ιδιωτικής ετικέτας χθες το απόγευμα το προϊόν εμφανιζόταν ως μη διαθέσιμο. Μέγιστο όριο τεσσάρων τεμαχίων ανά παραγγελία έχει επιβληθεί και στην περίπτωση επώνυμης λευκής ζάχαρης, ενώ πλαφόν δύο τεμαχίων έχει επιβληθεί στην πώληση επώνυμης λευκής ζάχαρης σε στικ.

Στέλεχος της ίδιας αλυσίδας σε ερώτηση της εφημερίδας σχετικά με το εάν η αλυσίδα εξετάζει την επιβολή μέγιστου ορίου πώλησης των επίμαχων προϊόντων και στα φυσικά της καταστήματα της απάντησε ότι “ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τέτοιο πλάνο”. Η ίδια αλυσίδα σούπερ μάρκετ έχει βάλει πλαφόν και στις ηλεκτρονικές παραγγελίες αραβοσιτέλαιου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 10,2% μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο

Στο 10,2% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Μάρτιο εφέτος, έναντι του αναθεωρημένου προς τα άνω 11,4% τον Μάρτιο 2023 και του αναθεωρημένου προς τα κάτω 10,8% τον Φ...

Φόρτωση άρθρων...