Πέμπτη
25 Ιουλίου 2024

Σταϊκούρας: Πρωτογενές μηδενικό έλλειμμα για το 2022

Οικονομία

Πρωτογενές μηδενικό έλλειμμα για το 2022 ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με θέμα «Ελληνική Οικονομία - Ανθεκτικότητα - Πρόοδος - Προοπτική».

«Τα καταφέραμε όλοι μαζί, νοικοκυριά, επιχειρήσεις, κράτος και κυβέρνηση» τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Χρήστος Σταϊκούρας, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι:

«Η ελληνική οικονομία κατάφερε να στηρίξει τους ευάλωτους,να αναπτυχθεί σταθερά και βιώσιμα, να βελτιώσει τη θέση και το κύρος της, να μετασχηματιστεί, να ισχυροποιηθεί. Ό,τι είπαμε το κάναμε... Παρά τις συνεχείς ανατροπές, τηρήσαμε τα πάντα. Θέλουμε να εμβαθύνουμε τη σχέση μας με τους πολίτες. Ευχαριστώ τον κ. Μητσοτάκη για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η οικονομία μας διακρίνεται σήμερα για ανθεκτικότητα, πρόοδο και δυναμική».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φθηνότερο κατά 26% το καλάθι του νοικοκυριού στην Ελλάδα σε σχέση με τη Γερμανία

Έρευνες από τις οποίες προκύπτει ότι οι τιμές σε αντιπροσωπευτικό δείγμα προϊόντων σούπερ - μάρκετ στη χώρα μας είναι χαμηλότερες από τις αντίστοιχες στη Γερμανία ανακοίνωσε σήμερα...

Φόρτωση άρθρων...