Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Σταϊκούρας: Πρωτογενές μηδενικό έλλειμμα για το 2022

Οικονομία

Πρωτογενές μηδενικό έλλειμμα για το 2022 ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με θέμα «Ελληνική Οικονομία - Ανθεκτικότητα - Πρόοδος - Προοπτική».

«Τα καταφέραμε όλοι μαζί, νοικοκυριά, επιχειρήσεις, κράτος και κυβέρνηση» τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Χρήστος Σταϊκούρας, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι:

«Η ελληνική οικονομία κατάφερε να στηρίξει τους ευάλωτους,να αναπτυχθεί σταθερά και βιώσιμα, να βελτιώσει τη θέση και το κύρος της, να μετασχηματιστεί, να ισχυροποιηθεί. Ό,τι είπαμε το κάναμε... Παρά τις συνεχείς ανατροπές, τηρήσαμε τα πάντα. Θέλουμε να εμβαθύνουμε τη σχέση μας με τους πολίτες. Ευχαριστώ τον κ. Μητσοτάκη για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η οικονομία μας διακρίνεται σήμερα για ανθεκτικότητα, πρόοδο και δυναμική».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξαήμερη εργασία: Σε ποιους κλάδους θα εφαρμοσθεί από τον Ιούλιο – Πού απαγορεύεται

Από την 1η Ιουλίου 2024, επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας με εναλλασσόμενες βάρδιες θα μπορούν να ζητούν από τους εργαζομένους να δουλεύουν και την 6η ημέρα, με προσαύξηση ημερομι...

Φόρτωση άρθρων...