Σαββάτο
01 Απριλίου 2023

Συντάξεις: Μετά την 25η Μαρτίου οι πληρωμές – Ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

Οικονομία

Οι πληρωμές για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις του ΕΦΚΑ για τον μήνα Απρίλιο πρόκειται να καταβληθούν μετά την 25η Μαρτίου 2023.

Πιο συγκεκριμένα από τις 28 μέχρι και τις 30 Μαρτίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου.

Αυτές είναι οι τελικές ημερομηνίες
-Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Τρίτη 28 Μαρτίου και η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα Δευτέρας.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Τετάρτη 29 Μαρτίου. Η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Πέμπτη 30 Μαρτίου, με την καταβολή να γίνεται το απόγευμα της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Σπίτι μου»: Από τη Δευτέρα τα χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια σε νέους - Βήμα προς βήμα η διαδικασία

Το πρόγραμμα «Σπίτι μου» που αφορά τη χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους ηλικίας 25 έως 39 ετών παρουσίασαν ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Επι...

Χαμηλότοκα δάνεια για αγορά ακινήτων: Ποιοι νέοι και ποια ζευγάρια είναι οι δικαιούχοι – Παραδείγματα

Πάνω από 10.000 νέοι και νέα ζευγάρια θα μπορέσουν, μέσα στο 2023, να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, με άτοκο ή χαμηλότοκο δάνειο που θα τους χορηγηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος...

Φόρτωση άρθρων...