Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Συντάξεις: Nωρίτερα οι πληρωμές των μη μισθωτών

Αλλαγές φέρνουν στις προγραμματισμένες ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Μαΐου οι τραπεζικές αργίες την Παρασκευή 15 Απριλίου και τη Δευτέρα 18 Απριλίου λόγω του Πάσχα των Καθολικών που φέτος πέφτει στις 17 Απριλίου.

Νωρίτερα από τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου και συγκεκριμένα από το απόγευμα της Πέμπτης 14 Απριλίου θα αρχίσουν να πιστώνονται οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Μαΐου των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.ΟΑΕΕ, τ.ΟΓΑ, τ.ΕΤΑΑ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ).

Στις 20 Απριλίου ημέρα Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων  που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9.

Στις 21 Απριλίου, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8.

Πότε θα καταβληθεί το έκτακτο Δώρο Πάσχα

Σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, η ενίσχυση στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες θα καταβληθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου.

Η επιταγή ακρίβειας ανέρχεται σε 200 ευρώ για 676.735 χαμηλοσυνταξιούχους (έως 600€ σύνταξη)

1,5 επίδομα παιδιού σε 625.000 οικογένειες (42€ - 420€).

200 ευρώ σε 166.982 δικαιούχους επιδομάτων ΑΜΕΑ

Διπλή δόση σε 241.281 δικαιούχους Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

200 ευρώ σε 34.964 ανασφάλιστους υπερήλικες

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Εξοικονομώ»: Ποια προγράμματα φέρνουν υψηλότερη επιδότηση και καλύτερους όρους

Δύο νέα προγράμματα «Εξοικονομώ» σχεδιάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος για το τρέχον έτος, σύμφωνα με όσα δήλωσε η υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου. Το π...

Έρχεται διπλή αλλαγή στις εισφορές – Τι θα ισχύσει για τους μισθωτούς, τι εξετάζεται για επαγγελματίες και αγρότες

Αλλαγές τόσο στις εισφορές των μισθωτών, όσο και των μη μισθωτών έρχονται από τις αρχές του 2025. Όσον αφορά τις αλλαγές στις εισφορές των μισθωτών, η κυβέρνηση έχει ήδη επίσημα...

Φόρτωση άρθρων...