Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Βαθαίνει το χάσμα Ρωσίας - Δύσης και το μήνυμα της Moody's για την Ελλάδα

Οικονομία

Όταν η Δύση προχωρά σε μαζικές απελάσεις Ρώσων διπλωματών με την κατηγορία της υποκίνησης... ανακατωσούρας στο εσωτερικό της, τότε τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Ο Πούτιν προσπαθεί να βρει τρόπο... έντιμης απεμπλοκής με νίκη κάποιου μεγέθους στην Ουκρανία και ο Ζελένσκι μετά τις τελευταίες φρικαλεότητες του "χασάπη της Μόσχας", θέλει να... ταρακουνήσει περισσότερο τη Δύση.

Σήμερα, θα μιλήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και περιμένουμε αν θα προσθέσει κάτι καινούριο και πιο εντυπωσιακό, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την εθνική μας αντιπροσωπεία. 

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, ξέρει ότι μιλάει στη χώρα με τους περισσότερους Πουτινόφιλους σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, τυγχάνοντας για πρώτη φορά της... περιφρόνησης δύο κομμάτων και ειδικότερα του ΚΚΕ και της "Ελληνικής Λύσης". 

Μέσα σε όλα αυτά, η Ευρώπη θα αναζητήσει σήμερα συμβιβαστική λύση για να βάλει τέλος στην εισαγωγή άνθρακα από τη Ρωσία, ενώ χθες η Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτραπεί η επένδυση ούτε μίας... λίρας στη Ρωσία του Πούτιν.

Διαβάστε περισσότερα στο moneypress.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...