Πέμπτη
09 Φεβρουαρίου 2023

«Τουρισμός για Όλους»: Πότε θα γίνει η νέα κλήρωση – 1,2 εκατ. αιτήσεις

Νέα κλήρωση των vouchers του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» θα γίνει τον μεθεπόμενο μήνα.

Όπως έκανε γνωστό η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, στο τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνει η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για διακοπές.

Η νέα κλήρωση θα αφορά όσους έχουν κάνει ήδη αίτηση. Μιλώντας στην ΕΡΤ, η υφυπουργός τόνισε ότι 1,2 εκατομμύρια ήταν οι αιτήσεις που μπήκαν στο σύστημα.

Ακόμα, η Σοφία Ζαχαράκη επεσήμανε ότι χθες έγινε η κλήρωση για τους 200.000 πρώτους δικαιούχους του προγράμματος όπως και η ανάρτηση των πινάκων με τους κληρωθέντες. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα πιστωθούν και τα λεφτά στους δικαιούχους, ενώ θα υπάρξουν και αναλυτικές οδηγίες.

Τα βασικά στοιχεία του προγράμματος είναι η ατομική επιδότηση των 150 ευρώ που εξαργυρώνεται σε όλα τα ξενοδοχεία και καταλύματα της χώρας, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σκρέκας: «Πετύχαμε μια από τις φθηνότερες τιμές λιανικής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη και τον Ιανουάριο»

Έπειτα από τη δημοσίευση του πανευρωπαϊκού δείκτη HEPI (Household Energy Price Index) για τον προηγούμενο μήνα, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας τονίζει ότι «η Ελλάδα συνεχ...

«Δύσκολη τη ζωή» σε φοροφυγάδες και οφειλέτες με οικονομική επιφάνεια υπόσχεται ότι θα κάνει η ΑΑΔΕ

Το 2023 προμηνύεται μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για εκείνους που αρέσκονται στο «σπορ» της φοροδιαφυγής, ενώ παράλληλα το ίδιο θα συμβεί και όλους εκείνους του οφειλέτες του δημο...

Φόρτωση άρθρων...