Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

«Τουρισμός για Όλους»: Πότε θα γίνει η νέα κλήρωση – 1,2 εκατ. αιτήσεις

Νέα κλήρωση των vouchers του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» θα γίνει τον μεθεπόμενο μήνα.

Όπως έκανε γνωστό η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, στο τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνει η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για διακοπές.

Η νέα κλήρωση θα αφορά όσους έχουν κάνει ήδη αίτηση. Μιλώντας στην ΕΡΤ, η υφυπουργός τόνισε ότι 1,2 εκατομμύρια ήταν οι αιτήσεις που μπήκαν στο σύστημα.

Ακόμα, η Σοφία Ζαχαράκη επεσήμανε ότι χθες έγινε η κλήρωση για τους 200.000 πρώτους δικαιούχους του προγράμματος όπως και η ανάρτηση των πινάκων με τους κληρωθέντες. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα πιστωθούν και τα λεφτά στους δικαιούχους, ενώ θα υπάρξουν και αναλυτικές οδηγίες.

Τα βασικά στοιχεία του προγράμματος είναι η ατομική επιδότηση των 150 ευρώ που εξαργυρώνεται σε όλα τα ξενοδοχεία και καταλύματα της χώρας, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Με βάση τον συντελεστή δόμησης το bonus στα ύψη κτιρίων - Κατατέθηκε τροπολογία

Με βάση τον συντελεστή δόμησης που ισχύει σε κάθε περιοχή, θα καθορίζεται πλέον το ύψος των κτηρίων, με τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο πολυνο...

ΑΑΔΕ: Τι δείχνουν οι τζίροι των επιχειρήσεων – «Φτωχοί» εμφανίζονται στην εφορία σχεδόν οι μισοί επαγγελματίες

Με χαμηλές εισπράξεις εμφανίστηκαν το 2023 στην εφορία οι επαγγελματίες, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι ατομικές επιχειρήσεις που από φέτος θα φορολογηθούν με το νέο τεκμαρτό σύστημα...

Φόρτωση άρθρων...