Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Χατζηδάκης για IRIS: Μηδέν προμήθειες για τους πολίτες, οι χαμηλότερες για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Τα οφέλη από τη χρήση του συστήματος άμεσων πληρωμών IRIS επεσήμανε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, με ανάρτηση του στο TikTok.  

O Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας για το IRIS επανέλαβε για άλλη μία φορά πως για τους πολίτες έχει μηδενική προμήθεια, ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες επιβαρύνονται με τις μικρότερες δυνατές χρεώσεις. 

«Όλοι βγαίνουν κερδισμένοι" είπε στο μήνυμά του ο Υπουργός Οικονομικών, ενώ απευθυνόμενος στους..."άπιστους Θωμάδες", είπε: "Όσοι έχετε mobile banking, μπαίνετε μέσα, ενεργοποιείτε την εφαρμογή IRIS και μετά μηδέν προμήθειες».

Αναλυτικά όσα είπε στο μήνυμά του στο TikTok, ο Κωστής Χατζηδάκης:

«Φαντάζομαι ότι δεν θέλετε να πληρώνετε προμήθειες στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές!

Εκτός κι αν θέλετε να πληρώνετε και να διαμαρτύρεστε!

Για όλους όσους δεν θέλετε πάντως να πληρώνετε, υπάρχουν πια τα συστήματα άμεσων πληρωμών.

Το IRIS στην Ελλάδα.

Όπου για συναλλαγές μέχρι 500 ευρώ μπορείτε από το κινητό σας τηλέφωνο να τα κανονίζετε όλα, χωρίς καμία προμήθεια. Μηδέν!

Και από την άλλη, οι ελεύθεροι επαγγελματίες που είναι υποχρεωμένοι με τον νόμο να συνδέονται με συστήματα, όπως το IRIS, οι οποίοι πληρώνουν εκεί τις πιο χαμηλές προμήθειες.

Πολύ χαμηλότερες σε σχέση με άλλες μεθόδους.

Επομένως όλοι βγαίνουν κερδισμένοι!

Και για τους «άπιστους Θωμάδες», όσοι έχετε mobile banking, μπαίνετε μέσα, ενεργοποιείτε την εφαρμογή IRIS και μετά μηδέν προμήθειες.

Είναι εύκολο και απλό».

@kostis_hatzidakis Φαντάζομαι ότι δεν θέλετε να πληρώνετε προμήθειες στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές! Με τα συστήματα άμεσων πληρωμών, όπως το IRIS στην Ελλάδα, μπορείτε για συναλλαγές μέχρι 500 ευρώ να τα κανονίζετε όλα από το κινητό σας τηλέφωνο, χωρίς καμία προμήθεια. Μηδέν! Και από την άλλη, οι ελεύθεροι επαγγελματίες που είναι υποχρεωμένοι με τον νόμο να συνδέονται με συστήματα όπως το IRIS, πληρώνουν εκεί πολύ χαμηλότερες σε σχέση με άλλες μεθόδους. Επομένως όλοι βγαίνουν κερδισμένοι! #tiktokgreece #fypgreece #ellada #greece #politiki #politics ♬ πρωτότυπος ήχος - Kostis Hatzidakis

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

e-Καταναλωτής: Σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα - Δυνατότητα σύγκρισης τιμών σε 3.000 προϊόντα

Πλήρως αναβαθμισμένη είναι από σήμερα η πλατφόρμα e-Καταναλωτής και είναι διαθέσιμη στους χρήστες του διαδικτύου. Πρόκειται για ένα χρήσιμο και εύχρηστο εργαλείο, ώστε να μπορού...

Εφορία: Κύμα διασταυρώσεων σε 120.000 ΑΦΜ για κρυφά εισοδήματα και ακίνητα - Τα νέα όπλα για ελέγχους

Με «πολιορκητικούς κριούς» δύο νέες μονάδες, την Ειδική Υπηρεσία Μαζικών Ψηφιακών Διασταυρώσεων και το Κέντρο Ειδικών Δυνάμεων Φορολογικών και Τελωνειακών Ελέγχων και Ερευνών, συνε...

ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τις αργίες του Πάσχα

Διευκρινίσεις για τις αργίες του Πάσχα δίνει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ). Συγκεκριμένα, η Συνομοσπονδία αναφέρει σε ανακοίνωσή της τα εξής: «Η Μεγάλη Παρασκ...

Φόρτωση άρθρων...