Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κανένας εφησυχασμός στη Νέα Δημοκρατία για τις Eκλογές, το αργοπορημένο άνοιγμα του κ. Τσίπρα

- Αισιοδοξία επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής των εκλογών. Οι μετρήσεις προεξοφλούν τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και φαίνεται ότι τη δεύτερη φορά θα μπορέσει να πετύχει ακόμα και την αυτοδυναμία. Αυτά σύμφωνα με τις μετρήσεις γιατί υπάρχουν και οι πιο έμπειροι που λένε δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό και ότι οι εκλογές κερδίζονται στις κάλπες. Κι έχουν απόλυτο δίκιο.  

- Ένα σημαντικό έργο για τη συμπρωτεύουσα ολοκληρώνεται και θα δώσει ανάσα στο κυκλοφοριακό της πόλης, αλλά και θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων της, Το πολύπαθο Μετρό είναι σχεδόν πραγματικότητα, ενώ κάποιοι τυχεροί είχαν την ευκαιρία να επιβιβαστούν στην πρώτη δοκιμαστική διαδρομή. Η Κυβέρνηση ενισχύει την αξιοπιστία της με χειροπιαστά αποτελέσματα σε αντίθεση με την προηγούμενη που εγκαινίαζε μουσαμάδες.   

- Ο καλύτερος χορηγός του κ. Μητσοτάκη δεν είναι ο Γιάνης με ένα ν. Είναι τα στελέχη του Σύριζα που δεν μπορούν να κρατηθούν και παραμονές των εκλογών πετάνε φωτοβολίδες που θα τους στοιχίσουν ακριβά. Χαρακτηριστικά παράδειγμα ο κ. Κατρούγκαλος και οι αναφορές τους σχετικές με τις ασφαλιστικές εισφορές και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Θα έπρεπε κανονικά από το Μαξίμου να του στείλουν λουλούδια.  

- Κι όλα αυτά την ώρα που ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πασχίζει να κερδίσει την ψήφο των κεντρώων ή των μετριοπαθών δεξιών. Συγνώμη αλλά με εμμονές και αγκυλώσεις δεν πετυχαίνεις τίποτα. Την ευθύνη βέβαια την έχει και ο ίδιος αφού δεν τόλμησε να κάνει ένα γενικό restart στο κόμμα του αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές του 2019 και τώρα όπως τουλάχιστον δείχνουν οι μετρήσεις θα υποστεί τις συνέπειες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόντρες και αψιμαχίες για τα Τέμπη – Η Κυβέρνηση αμύνεται, η Αντιπολίτευση επιτίθεται

Τεταμένο είναι το κλίμα στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την Πρότασης Δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της Κυβέρνησης. Υπουργοί και βουλευτές της Κυβέρνησης κοντράρο...

Ο Τσίπρας επιβεβαιώνει το rebranding: «Δέχομαι προτάσεις από εταιρείες, δεν έχω συνάψει ακόμη συνεργασία»

Στα περί πρόσληψης εταιρείας για να κάνει rebranding στο προφίλ του απαντά το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα. Έπειτα από τη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, όπου δείχνει τ...

Φόρτωση άρθρων...